Hoe weet je of ze een vriend heeft?

Het kan soms nog best ingewikkeld zijn om erachter te komen of een vrouw een vriend heeft, zeker wanneer er nog geen ring om haar vinger zit. Dat is lastig wanneer je haar leuk vindt en niet goed weet of je ervoor moet gaan. Met deze punten kun jij herkennen of ze een partner heeft of single is, zonder het expliciet te vragen.

1. Ze heeft het de hele tijd over hem

Tenminste, op een vage manier. Wanneer ze het de hele tijd erover heeft wat “wij” gedaan hebben, maar niet vertelt wie die andere persoon dan is, is er een grote kans dat ze een vriend heeft. Het kan ook zijn dat ze wel wat duidelijker is en gewoon openlijk over hem verteld. Door goed op te letten kun je dus al wel een beetje doorhebben of ze een relatie heeft. Zeker weten? Vraag op een subtiele manier door.

2. Je merkt aan haar gedrag dat ze single is

Vaak kan je aan het gedrag van een vrouw wel een beetje merken of ze wel of niet beschikbaar is. Flirt ze veel, komt ze dicht bij en raakt ze je regelmatig aan? Grote kans dat de vrouw je leuk vindt. Is ze een beetje uitdagend gekleed? Ook dat kan een teken zijn dat ze single is. Een vrouw die thuis iemand heeft die op haar wacht hoef minder indruk te maken.

3. Hij is prominent aanwezig op haar sociale media

Een van de makkelijkste manieren om erachter te komen of ze een vriend heeft, is online (tenzij haar sociale media privé is). Zie je wel heel vaak dezelfde man op haar Instagram? Het kan natuurlijk ook gewoon een goede vriend zijn, maar daar kun je misschien beter niet van uitgaan.

Aan deze 10 punten herken je dat ze een vriend heeft

4. Ze blijft een beetje op afstand

Wanneer ze wel een relatie heeft, zal ze waarschijnlijk een beetje op afstand blijven. Haar vriend zal het vast niet fijn vinden als ze half over andere mannen heen hangt. Waarschijnlijk houdt ze dus niet alleen afstand van jou, maar lijkt het er sowieso op dat ze niet geïnteresseerd is in de aanwezig mannen.

5. Ze is altijd druk

Wanneer ze altijd druk is, kan dat natuurlijk komen door haar werk of haar vrienden, maar ook een relatie is een mogelijkheid. Zeker wanneer ze ook te druk is om met haar vriendinnen af te spreken. Relaties nemen vaak veel tijd in beslag, dus wanneer ze vaak te druk lijkt om een keer iets te doen – samen of met een groep is er een kans dat ze een vriend heeft.

6. Je voelt het

Er is niets verkeerd aan een beetje vertrouwen hebben in je eigen intuïtie. Is het niet overduidelijk dat ze een vriend heeft, maar heb je gewoon een gevoel dat het wel zo is? Vertrouw dan op je instinct en ga ervan uit dat ze inderdaad een vriend heeft.

7. Denk na over waar je haar hebt ontmoet

Denk eens na over waar je haar tegenkwam. Was het in een club of tijdens een feestje? Natuurlijk gaan ook vrouwen in een relatie nog gewoon uit, maar in dat geval is haar gedrag en kledingkeuze helemaal een goede aanwijzing.

weten of ze een vriend heeft

8. Ze reageert niet op je appjes

Negeert ze je of reageert ze pas na heel lang wachten? Het kan zijn dat ze gewoon niet geïnteresseerd is, maar als jij het er heel dik bovenop legt kan het ook zijn dat het is omdat ze een vriend heeft. Aan de andere kant zou ze je natuurlijk ook gewoon terug kunnen appen om te laten weten dat ze een vriend heeft.

9. Ze is veel bezig met haar telefoon

Het kan natuurlijk ook zijn dat ze met haar vriendinnen aan het appen is, maar als die gewoon in de buurt zijn, is het waarschijnlijk haar vriend. Zeker wanneer ze de hele tijd naar haar telefoon lacht of misschien zelfs wel een beetje verliefd kijkt.

10. Vraag het aan haar vriendinnen

Dit is niet per se een teken, maar je hoeft het in ieder geval niet direct aan haar te vragen. Probeer bij haar vriendinnen te peilen of ze een relatie heeft. Je loopt natuurlijk wel het risico dat ze er alsnog achter komt door haar vriendinnen.

Ben je tot de conclusie gekomen dat ze single is en niet bezet? Lees dan hoe je haar mee uit kan vragen.