Mooiste vrouwen boven de 50 jaar

Aangezien 50 het nieuwe 40 is en 40 het nieuwe 30 en 30 het nieuwe 20, zijn al deze vrouwen eigenlijk gewoon twintigers. Tenminste, zo zien ze er wel uit. Na het bewonderen van hun foto’s hebben we daarom een top 10 mooiste vrouwen boven de 50 samengesteld. Wie missen we nog?

1. Jennifer Aniston – 54 jaar

Jennifer Aniston was in haar vroegere jaren een fervente roker, maar ziet er nog steeds piepjong uit. Misschien komt het omdat ze geen kinderen heeft? Harkt nog steeds elk jaar royalties binnen van haar acteerprestaties in Friends en bezit dan ook zo’n 300 miljoen. Een succesvol leven waar we alleen maar ons petje voor af kunnen nemen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

2. Caroline de Bruijn – 61 jaar

De klassieke schoonheid kennen we bijna allemaal ook wel als Janine Elschot in Goede Tijden Slechte Tijden. Wordt er met de jaren alleen nog maar mooier op. Nog steeds getrouwd met Erik de Vogel aka Ludo Sanders waarmee ze samen een prachtige dochter genaamd Solane Victoria heeft.

3. Jennifer Lopez – 54 jaar

Jennifer Lopez is al sinds 1986 actief in de showbizz. Muzikant, actrice, model, ze kan het allemaal. Na meer dan 30 jaar beroemd zijn nog steeds niet te stoppen. Zelfs haar uiterlijk is nog steeds van uitzonderlijk niveau.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

4. Julia Roberts – 56 jaar

Ook met haar 56 jaar is de doordringende blik van Julia Roberts niet te weerstaan. Heeft al een aantal jaren geen grote rol in een film meer gehad. Hoog tijd om daar verandering in te brengen? Hoewel… Er gaan wel veel geruchten dat ze onuitstaanbaar is. Steven Spielberg zou tijdens het maken van een film in de jaren 90 bijvoorbeeld schoon genoeg gehad hebben van haar mood swings en heeft nooit meer met haar samengewerkt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

5. Halle Berry – 57 jaar

Halle Berry was een aantal jaar geleden te zien in het derde deel van John Wick. Met haar twee bloeddorstige honden spatte ze van het bioscoopscherm af. Nog steeds geen spat veranderd sinds de tijden dat ze uit de zee kwam lopen in James Bond film Die Another Day.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

6. Monica Bellucci – 59 jaar

Monica Bellucci is ook zo’n vrouw die al decennialang moeiteloos meedraait in de showbizz. Nog steeds is ze vaak te zien in reclamecampagnes. Nadert de 60 maar nog steeds bloedmooi.

7. Salma Hayek – 57 jaar

Salma Hayek verbluft nog steeds iedereen met haar betoverende looks. Is getrouwd met een multimiljardair en heeft 1 kind. François-Henri Pinault is de gelukkige en hij beschikt dankzij zijn vader over een vermogen van zo’n 50 miljard. Op onderstaande foto te zien met iemand die we al eerder in het lijstje tegenkwamen: Jennifer Aniston. Bekijk ook hoe Salma Hayek er vroeger uitzag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

9. Wendy van Dijk – 52 jaar

Werd afgelopen januari 52 jaar oud en dat een bijzondere mijlpaal. Nog steeds even charmant met haar goede gevoel voor humor. 99% van Nederland weet wie Wendy van Dijk is en daar mag ze heel trots op zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

10. Nigella Lawson – 63 jaar

De TV-kok is alweer 63 jaar oud en ziet er nog steeds uit alsof ze net uit het ei gekropen komt. Laat duidelijk zien hoe belangrijk gezond eten is. Op haar Instagram zijn meestal veel foto’s van gerechten te zien, maar soms verwent ze haar volgers met haar looks die je bij een veel jongere vrouw zou verwachten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nigella (@nigellalawson)