Wie is Salma Hayek?

Salma Valgarma Hayek Jiménez, zoals haar volledige naam luidt, werd geboren in een Mexicaans stadje met veel klinkers (Coatzacoalcos) en heeft al in meer dan 30 Hollywoodfilms gespeeld. Met een vader afkomstig uit Libanon en een moeder uit Mexico heeft ze een bijzonder uiterlijk en daarom is ze ook werkzaam als model. Op jonge leeftijd besloot ze te stoppen met studeren en te focussen op haar droom najagen in Hollywood. Haar familie was hier zeer op tegen, maar uiteindelijk zullen ze ontzettend trots op haar zijn.

Al snel kreeg ze namelijk kleine rollen in een aantal Mexicaanse films in het begin van de jaren negentig. In de jaren die volgden was ze ook te zien in bijrollen in Amerikaanse films. Na de eeuwwisseling kreeg ze steeds vaker een hoofdrol, zo speelde ze Frida Kahlo in Frida of Lola Cirillo in After The Sunset. De afgelopen tien jaar heeft ze haar naam definitief gevestigd. Zo is ze jaarlijks in een kaskraker te zien. Ook doet ze werk als stemactrice zoals voor Puss in Boots.

Zo ziet de actrice er tegenwoordig uit

Hieronder zie je een foto van Salma Hayek zoals ze er tegenwoordig uitziet: 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@salmahayek)

Zo zag de actrice er vroeger uit

Zoals je kan zien, ziet Salma Hayek er nog steeds beeldschoon uit en behoort ze tot de mooiste vrouwen boven de 50 jaar, maar vroeger was ze misschien nog wel knapper. Gelukkig deelt de Mexicaanse-Amerikaanse actrice regelmatig plaatjes uit het verleden.

Hieronder zie je wat foto’s van Salma Hayek uit het verleden: 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@salmahayek)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@salmahayek)