Caroline de Bruijn is als een dure wijn: ze wordt alleen maar mooier naarmate de tijd vordert. Volgend jaar wordt de actrice maar liefst 60 jaar, maar ze ziet er nog steeds uit als een vrouw van in de 40.

Ook Erik de Vogel mag er wezen en vertolkt zijn rol als de charismatische Ludo Sanders dan ook met verve. Geen wonder dus dat de twee een bloedmooie dochter op de wereld hebben gezet. Op de Instagram van het koppel (@romancingtheglobe) komt hun dochter echter vrij weinig in beeld. Gelukkig heeft Solane zelf ook gewoon een Instagram-profiel en daarin is te zien dat de appel niet ver van de boom valt.

Solane lijkt sprekend op Ludo en Janine

Solane lijkt namelijk heel erg veel op haar moeder. Ze zou zomaar de jongere zus van Caroline de Bruijn geweest kunnen zijn. Ook de gelijkenissen met Erik de Vogel zijn onmiskenbaar. Op wie vind jij haar het meest lijken?

Niet de enige dochter van Erik de Vogel

Uit een eerder huwelijk heeft Erik de Vogel nĂ³g twee kinderen gekregen. Een zoon en een dochter. Ook deze dochter is een prachtige verschijning. De bijeenkomsten van deze familie zijn dus gevuld met allerlei knappe mensen. Dochter Alix de Vogel is blijkbaar actief in de modewereld zoals te zien op haar Instagram-foto’s:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AC. (@alixcamille)