‘De knapste sportpresentatrice ter wereld’

De prachtige Diletta Leotta is een Italiaanse presentatrice en model. Ze is haar carrière begonnen als weervrouw en later maakte ze de overstap naar de voetbalvelden. Zo was ze in het verleden verslaggeefster van de serie B wedstrijden op de zender Sky Sport. Momenteel doet ze verslag voor de Serie A voor de sportstreamingsdienst DAZN. In 2018 presenteerde ze samen met haar collega Franscesco Facchinetti de 2018 editie van Miss Italië, maar zelf is ze ook een schoonheid. En ze is niet alleen maar een beauty, want ze heeft ook nog eens de brains. Zo heeft ze namelijk rechten gestudeerd aan de Luiss Universiteit in Rome, waar ze in 2015 is afgestudeerd. De perfecte combinatie dus!

 

Diletta Leotta showt Halloween outfit aan haar volgers

Met haar 8.9 miljoen volgers heeft Leotta een erg groot bereik op haar Instagram-pagina. En zoals het je vast niet is ontgaan hebben vele beroemdheden tijdens Halloween hun outfit op Instagram gepost, en zo ook Diletta. Dit jaar besloot ze met Halloween verkleed te gaan als Lara Croft. Lara Croft is het bekende personage uit de film Tomb Raider, en is tevens ook als personage te zien in de bekende computerspelserie Tomb Raider. Lara Croft werd in de film gespeeld door Angelina Jolie en dit jaar besloot Diletta in haar huid te kruipen als Lara Croft. Haar blonde lokken heeft ze hiervoor verruilt voor donker haar. De imitatie is goed gelukt, want ze lijkt er sprekend op.

“Lara Diletta Croft #Halloween23” luidt het onderschrift. Inmiddels heeft de foto al ruim 370.000 likes behaald. Onlangs is ze nog bevallen van haar eerste kindje samen met profvoetballer Loris Karius, maar aan haar lichaam is daar niets meer van te zien. Wij zijn erg benieuwd met wat voor outfit ze volgend jaar zal komen, maar haar look van dit jaar is in ieder geval erg geslaagd!