Harnaaz Sanduh is de winnares van Miss Universe 2021

Miss Universe is een jaarlijkse missverkiezing die gerund wordt door de in de Verenigde Staten gevestigde Miss Universe Organization. Het is één van de bekendste en meest bekeken optochten ter wereld. Miss Universe 2021 begon met tachtig deelnemers van over de hele wereld en vond plaats in Israël. Dit aantal deelnemers slonk af naar zestien kandidaten. De finale bestond uiteindelijk uit vijf finalisten: Miss Filipijnen, Miss Paraguay, Miss Colombia, Miss Zuid-Afrika en Miss-India. Uiteindelijk werd de 21-jarige Miss-India, Harnaaz Sanduh, gekroond tot Miss Universe 2021.

Harnaaz is sinds het jaar 2000 de eerste vrouw uit India die zich Miss Unisverse mag noemen. In dit jaar won de Indiase Lara Dutta de Miss Universe-verkiezing. Nu, 21 jaar later, is er dus weer een Indiase vrouw verkozen tot de mooiste vrouw ter wereld. Tevens heeft Harnaaz Sanduh naast een prachtig uiterlijk ook een hoop talent. Ze werkt als actrice in Bollywood.

Het was nog spannend of de Miss verkiezing wel door kon gaan, wegens de beperkingen met betrekking tot reizen. De Israëlische minister van Toerisme, Yoel Razvozov, liet weten dat de deelnemers een vrijstelling kregen. Dit zorgde ervoor dat alle deelnemers van over de hele wereld toch konden afreizen naar Israël. Wel moesten ze tijdens hun verblijf meerdere PCR-testen laten afnemen.

Hieronder zijn een aantal Instagram-foto’s te zien van de prachtige Indiase Miss Universe 2021, Harnaaz Sundah:

We vonden het ook even tijd om de prachtige deelneemster uit de Verenigde Staten in het zonnetje te zetten. Benieuwd wie het is? Bekijk dan de Miss USA 2021: Elle Smith. Wat een prachtvrouw.