Woning in Haarlem krijgt prachtige renovatie

Dit pareltje is gevonden door een account op Instagram, genaamd fundamakeovers. Het huis op Funda staat in Haarlem. Het is een hoekwoning gelegen op de begane grond.  Het appartement is in 2021 aan de binnenzijde volledig gestript en weer helemaal opgebouwd en gerenoveerd en het eindresultaat mag er zijn. Het pareltje op de Zuider Emmakade 63 heeft uitzicht op het open vaarwater van de Leidsevaart.

Zie hieronder een aantal before en after foto’s van het Instagram-account fundamakeovers:

 

Wat is de vraagprijs op Funda?

De woning had eerst een verkoopprijs van 350.000 euro met een aantal vierkante meters van 82. Nu staat de geheel renoveerde woning te koop voor 650.000 euro met een woonoppervlakte van maar liefst 96 vierkante meter. In het gehele appartement komt veel licht naar binnen. De woonkeuken heeft een prachtige glazen overhead roldeur waardoor er een heerlijk zonnetje vanuit het westen rechtstreeks de woonkeuken in valt. Door deze overhead deur is het eenvoudig om van binnen buiten te maken en optimaal te genieten van de zomeravonden.Van de oude garage is nu een stijlvolle eetkamer gemaakt. Je hebt vanuit de eetkamer kijk op de straat en kan de garagedeur nog steeds open en dicht doen.

Hoewel het huis nog op Funda staat voor een bedrag van maar liefst 650.000, valt ook aan de advertentie te zien dat de status momenteel ‘verkocht onder voorbehoud’ is. Zie heeronder meer foto’s van de prachtige woning:

Benieuwd naar andere woningen op Funda die prachtig gerenoveerd zijn? Bekijk woning op Funda krijgt dikke makeover en is verkocht voor zo’n € 250.000 meer.