De woning op Funda in Bennekom

Het huis van Funda staat in Bennekom, Gelderland. Het is een groot vrijstaand huis met een grote tuin. De buitenkant van de woning heeft een likje witte verf gehad en heeft daardoor een ‘nieuwe’ uitstraling. Het geheel is volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en geïsoleerd. Een nieuwe keuken, nieuwe badkamer en gerenoveerde kamers. Er is ook een aanbouw bij gebouwd waardoor het huis 25m² is vergroot.

De woning is voorzien van veel luxueuze en moderne apparatuur. Op de begane grond vind je een ruime uitgebouwde woon-/eetkamer met dakraam, vloerverwarming, een open, moderne keuken met diverse luxe inbouwapparatuur en keukeneiland, bijkeuken met aansluitingen voor was-/droogapparatuur, toilet, kelderkast en hal/entree. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een moderne, afgewerkte badkamer. De tweede verdieping biedt een ruime voorzolder met dakkapel en een royale vierde slaapkamer met dakkapel. De diepe achtertuin is geheel vernieuwd en strak en onderhoudsvriendelijk aangelegd.

bennekom huis te koop funda

Gerenoveerde woningen op Funda

Het account @fundamakeovers heeft het huis gepost met de voor- en na foto’s. De mensen vinden dit pas écht een goede makeover. Er wordt ook gereageerd door mensen die het huis in Bennekom kennen. De reacties over het buitenaanzicht zijn allemaal positief, vooral over de kleur wit. “Wit knapt zo erg op”, wordt er gereageerd.

Ook zijn er een paar die een negatieve reactie over het huis moeten achterlaten. “O man, die kaarsrechte strakke achtertuinen… Zou er ooit nog eens een moderne verbouwing komen met een weelderige achtertuin erbij vol struiken en bomen en kronkelpaadjes en bloemen en kleur…?”. De negatieve reacties zullen er altijd bij blijven, hoe mooi de make-over ook is geworden.

woning gerenoveerd nieuw te koop Funda

Het Instagramaccount @fundamakeovers laat de before en after zien van opvallende huizen die op Funda staan of op erop hebben gestaan. Degene die dit account beheert, doet dit voor haar plezier. “Aan het begin van de lockdown heb ik iedere dag álle foto’s die op Funda kwamen in heel Nederland bekeken,” vertelt Beitske de Jong in een interview aan Linda.

moderne badkamer funda huis te koop bennekom

Als je de foto’s na de makeover wil zien, check dan de advertentie op Funda.

Voor nog een bizar Funda verkoopvoorbeeld, lees over een verkoper die geen zin had om zijn huis op te ruimen.