Oud Ex On The Beach deelnemer Jamecia Baker is lingeriemodel

In 2018 deed Jamecia Baker mee aan Ex on the Beach Double Dutch. Naar eigen zeggen deed ze toen vooral mee voor de lol: niet voor de liefde maar voor de lust. In seizoen vijf kwam Jamecia terug in de zesde aflevering als de ex van Renan. In 2018 onthulde ze ook dat ze lijdt aan de ziekte MS, wat ongeneeslijk is. Ondertussen zijn we natuurlijk alweer een paar jaar verder.

Jamecia laat zich niet tegenhouden door haar ziekte. In het dagelijks leven is ze model voor lingerie en zwemkleding en daarnaast heeft ze een Onlyfans. Ze deelt regelmatig een gewaagde foto op haar Instagram en daar mogen haar 117.000 volgers dan van genieten.

Uit de kleren op het strand

En nu ging Jamecia uit de kleren voor de Vlaamse fotograaf Steven Wolles. Aan de Instagram van Steven is te zien dat hij erg goed is in het fotograferen van vrouwen in gewaagde outfits. Hij heeft dan ook shoots gedaan voor onder andere Playboy en FHM. Op de foto is te zien dat Jamecia weer teruggekeerd is naar het strand, al zal het niet hetzelfde strand zijn als in Ex On The Beach. Het is duidelijk te zien dat ze niets aan heeft op dit pikante plaatje.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Steven Wolles (@steven_wolles)

Er is nog een foto van dezelfde shoot op haar eigen Instagram te vinden, ook gemaakt door Steven Wolles. Op deze foto draagt ze een oranje-bruine bikini. Het onderschrift luidt: “Life’s a beach.”