Welke films kun je in juli op Netflix verwachten?

Er verschijnen deze maand weer heel wat mooie films op Netflix. Van true crime documentaires als Girl in the Picture tot de actie thriller The Gray Man. Ook Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life en Hotel Mumbai kun je op de streamingdienst verwachten.

 

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

Deze film kwam in 2003 als vervolg op de allereerste Lara Croft: Tomb Raider film. De archeologe Lara Croft vindt onder water een lichtgevende bol, die een kaart blijkt te zijn naar de plek waar je de Doos van Pandora kunt vinden. Die moet ze eerder zien te vinden dan wetenschapper Jonathan Reiss, die er kwade bedoelingen mee heeft. Of het een goede film is, daar zijn de meningen over verdeeld, maar wees eerlijk: het is zeker geen straf om anderhalf uur naar ene jongere Angelina Jolie te kijken. Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life en staat nu online op Netflix,

 

Girl in the Picture

Netflix komt weer met een nieuwe true crime documentaire met een mysterieus en bijzonder verhaal. De mysterieuze dood van een jonge vrouw zorgt voor een zoektocht naar haar identiteit. Ze laat een zoon en een man die claimt met haar getrouwd te zijn achter. Er worden ontdekkingen gedaan, bijvoorbeeld dat ze op gegeven moment de naam Sharon Marshall droeg. De enige die haar echte identiteit wist was haar voortvluchtige vader, die haar en haar zusjes en broertje heeft ontvoerd. Pas veertien jaar na haar dood in 1990 werd haar echte identiteit. Girl in the Picture verschijnt op woensdag 6 juli op Netflix.

Hotel Mumbai

Hotel Mumbai is een drama-film over de gebeurtenissen die in 2008 plaatsvonden in het Taj Mahal Palace Hotel in Mumbai, India. De film volgt enkele gasten en werknemers van het hotel – in totaal honderden mensen – over de vier zenuwslopende dagen die de inbezitneming van het hotel door de terroristen duurt. Hotel Mumbai wordt op maandag 18 juli op Netflix verwacht.

The Gray Man

Een nieuwe Netflix Original met onder andere Ryan Gosling en Chris Evans in de hoofdrollen: dat beloofd veel goeds. De actiefilm is geregisseerd door de gebroeders Russo, die onder andere bekend zijn van maar liefst vier Marvel films. Een van de CIA’s meest getalenteerde huurlingen, Court Gentry, komt per ongeluk achter enkele donkere geheimen die hij niet had mogen weten. Zijn psychopathische oud-collega Lloyd Hansen en verschillende internationale huurmoordenaars zitten daarom echter hem aan. The Gray Man verschijnt op vrijdag 22 juli op Netflix.