Opruimen is niet de leukste activiteit

Wij snappen wel dat je niet altijd even veel zin hebt om je huis op te ruimen. Toch is het iets dat je af en toe gewoon moet doen. Zeker als je je huis op Funda gaat zetten. Daar dacht deze man duidelijk anders over. Hij besloot zijn huis niet op te ruimen voordat hij het op Funda aan ging bieden. Misschien vertrouwt hij erop dat zijn huis sowieso heel erg gewild is, maar naar onze mening is dit toch niet het slimste idee.

Man huis Funda

Social media blijft niet stil

Op Social media hoor je veel mensen los gaan over het huis. Zo is één van de reacties op Instagram: “Dit kan gewoon niet, als fotograaf zeg je hier: hell no. Het is dan ook niet een beetje rommelig, maar best wel extreem.

Appartement op Funda ligt in Amstelveen

Het appartement ligt in Amstelveen en heeft een vraagprijs van 300.000 euro. Wij zijn benieuwd of het deze man zal lukken om het te verkopen. Ook al krijg je door de foto’s niet een al te beste indruk, lijkt het nog wel een prima appartement te zijn. Het appartement heeft namelijk 3 kamers en beschikt over wel 2 balkons. De totale leefruimte wordt geschat op 73 vierkante meter, wat niet slecht is. Daarnaast bevindt het appartement zich in een omgeving waar veel groen aanwezig is, maar waar de grote stad ook niet ver weg is. Misschien is het dus toch nog het bezichtigen waard. Check hieronder meer foto’s van de woning.

Keuken

Badkamer

Op Funda vind je meer opmerkelijke huizen

Op Funda zie je wel meer opmerkelijke huizen. Deze designwoning in Amsterdam is bijvoorbeeld ook een zeldzame. Voor deze kamer van 10 vierkante meter betaal je 115.000 euro.