Een kamer van 11 vierkante meter op Funda

Op Funda kan je nu voor 115.000 euro een kamer krijgen van wel 11 vierkante meter. Ook krijg je een eigen wastafel in de kamer en heb je een prachtig uitzicht over Amsterdam. De kamer bevindt zich namelijk op de bovenste verdieping van een flatgebouw. Als je denkt dat je je eigen badkamer hebt, heb je het mis. Je moet zowel de badkamer als de keuken delen met anderen. Wel zijn er 2 gemeenschappelijke douches aanwezig, waardoor er een goede kans is dat jij kan douchen wanneer je het wil. Ook moet je de keuken niet onderschatten. Die is namelijk uitgevoerd met 2 aanrechtbladen waardoor er ruimte genoeg is om naast je huisgenoten je eten te bereiden.

Funda kamer

Misschien komt dit je bekend voor

Misschien klinkt dit je bekend in de oren. Eerder hebben we namelijk ook al zo’n mooie kamer gezien in hetzelfde appartementencomplex. Hier betaalde je zelfs 125.000 euro voor. Maar ook in deze kamer, had je wel gewoon de beschikking over een eigen wastafel.

Funda kamer

De kamer bevindt zich op een goede locatie

De locatie van de kamer is niet slecht. Het ligt tussen het Vondelpark, de Jordaan en het Westerpark in. Je hebt winkels, restaurants, caf├ęs en uitgangsmogelijkheden zoals de Foodhallen in de buurt zitten. Ook bevindt de kamer zich in een rustige straat waar veel groen aanwezig is. Daarnaast zit je dicht bij het centrum van Amsterdam. Je kan het centrum snel bereiken met zowel de bus als met de tram. In de zomer heb je ook een bus die je snel naar het strand van Zandvoort brengt.

Als je deze kamer wil kopen adviseren we je haast te maken. Er wordt namelijk verwacht dat er veel kapers op de kust zijn. Zie hieronder meer beelden: kamer kopen amsterdam

Badkamer