Kleine kamer op Funda

De kamer van 10m2 die op Funda staat is gelegen in Amsterdam West, tussen het Vondelpark en het Westerpark in. De ongelooflijke vraagprijs bedroeg een tijd terug €125.000. Dit komt neer op een prijs van €12.500 per m2. Dit is per m2 nog niet duurder dan dit penthouse, maar het is alsnog absurd.

Echter is de prijs de laatste tijd flink gedaald, naar een bedrag van €99.000. Daarbovenop komen ook nog eens servicekosten die maandelijks betaald moeten worden. Dit gaat over een bedrag van €158 per maand. Hiervoor krijg je water, verwarming, licht, WiFi en worden de gemeenschappelijke ruimtes drie keer per week schoongemaakt.

Funda
Foto: Funda
Bizarre vraagprijs voor kamer van 10m2
Foto: Funda

Douche, toilet en keuken worden gedeeld

Natuurlijk moet je ook wel eens douchen, naar het toilet gaan of koken, en ook daar krijg je de gelegenheid voor. Je deelt al deze ruimtes wel met je medebewoners.

Keuken
Foto: Funda

De kamer ligt in een leuke buurt

De kamer ligt op de 7e verdieping van een appartementencomplex. Je kan je naar deze verdieping begeven via zowel de lift als de trap. Verder ligt deze kamer in een rustige buurt omgeven met veel natuur. Daarnaast zitten supermarkten, winkels, restaurants en cafés dicht in de buurt. Ook zit je dicht bij culturele uitgaansmogelijkheden zoals de Foodhallen.

Bizarre vraagrpijs voor kamer Funda
Foto: Funda

Je bent snel in het centrum

Door de centrale ligging kan je snel overal komen. Je bent zo in het Westerpark, het Vondelpark en de Jordaan. Amsterdam Centraal en Amsterdam Sloterdijk zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er is een tramstation om de hoek waar de lijnen 12,13 en 14 stoppen. Ook kan je de bus nemen die je naar Amsterdam Centraal brengt. Als je op een zomerse dag naar het strand wil is daar ook de mogelijkheid voor. Er is namelijk een bus die rechtstreeks naar Zandvoort rijdt.

Andere woningen op Funda in Amsterdam

Als dit je wat lijkt kan je nu reageren om andere kapers op de kust voor te zijn. Als je naar iets anders op zoek bent in onze hoofdstad, hebben wij nog wel een aantal suggesties.