Funda Amsterdam: droomwoningen in de hoofdstad

Ben jij nog op zoek naar een nieuw huis? Waarschijnlijk moet jij een droomwoning zoals deze drie tóch laten lopen. In elk geval zijn het prachtige appartementen om naar te kijken en over te fantaseren. Check hier 3 droomwoningen van Funda Amsterdam.

Loft aan de Lijnbaansgracht

Dit loft was vroeger een koffiebranderij, die volledig is vernieuwd en gemoderniseerd. Onderdeel van de loft is een inpandige parkeergarage, een gastenverblijf en drie aparte parkeerplaatsen. De moderne aspecten worden van binnen gecombineerd met veel hout, wat zorgt voor combinatie van een knus en een industrieel karakter. Binnen bevinden zich onder andere een grote bioscoophoek, een werkkamer en verder één grote woon- en kookgedeelte. Ook bezit de loft extra’s, zoals een glazen loopbrug en een etenslift. Buiten heb je de toegang tot een groot dakterras. Voor €4.5 miljoen wordt hij op Funda aangeboden en word jij de nieuwe eigenaar van dit loft.

droomwoning droomwoninghuis funda amsterdam

Penthouse aan de Dam

Waan jezelf in dit penthouse op Funda in de zevende hemel. Het appartement heeft 164 m2 en doet nog het meeste denken aan een presidentiële suite. Er bevinden zich onder andere twee design badkamers in het verblijf en veel marmer en goud. Bovendien is het uitzicht ook fantastisch. Deze droomwoning maakt onderdeel uit van DAM3, waar 19 luxe appartementen en penthouses onder vallen. Een leuk extraatje is dat bij overname ook alle exclusieve meubels worden overgenomen. Vanaf die gigantische bank kan je dan dus heerlijk van het uitzicht genieten. Hoeveel je dit gaat kosten? Vanaf €4.9 miljoen euro ben jij de nieuwe bewoner.

woning huis funda

Appartement aan de Pieter de Hoochstraat

Ga jij voor luxe, kies dan voor dit appartement. Deze is namelijk erg geschikt voor mensen die groots denken én willen wonen. Als onderdeel van een appartementencomplex heb je de beschikking over een privé-parkeerplaats, privé-terras én een groot eigen appartement. Dit appartement is bijna 300 m2 en bevindt zich op de vierde verdieping. De ruime kamers kun je zelf indelen: er zijn vier kamers en twee badkamers. Afgaande op de kamers zit het met die luxe wel goed, en valt ook dit appartement op Funda een echte droomwoning te noemen.

droomwoning droomwoning funda amsterdam droomwoning