Nieuwe Netflix series in december

Heb jij je favoriete series allemaal al uit? En heb je in je drukke decembermaand ergens nog een vrije avond over? Check dan vooral hieronder wat voor vette series jij nieuw op Netflix kan verwachten. Zo wordt december nog feestelijker.

V-Wars

Netflix lijkt haar fantasy-genre behoorlijk uit te breiden als we deze lijst moeten geloven. Eén van de fantasy series die nieuw op Netflix verschijnen is V Wars. De staat in dit geval voor vampieren. In de serie staat namelijk wetenschapper Luther centraal die wordt geconfronteerd door een nieuwe, levensgevaarlijke epidemie. Deze epidemie verandert slachtoffers in bloeddorstige vampieren. De fatale gevolgen hiervan zorgen ervoor dat mensen al gauw tegenover elkaar komen te staan en niemand meer veilig lijkt te zijn.

You – Seizoen 2

De eerste beelden zijn vrijgegeven. Het eerste seizoen van You introduceerde ons aan Joe Goldberg en zijn obsessie met Guinevere Beck. Om haar affectie te krijgen gaat hij steeds verder en gaat hij geweld en stalkingspraktijken niet uit de weg. In het tweede seizoen heeft hij een andere prooi op het oog. Dit nieuwe kat-en-muisspel zal zich niet in New York gaan afspelen, maar in Los Angeles. Hoe dit afloopt zullen we dit jaar nog te zien krijgen: dan staat het tweede seizoen namelijk nieuw op Netflix.

The Witcher

We schreven al vaker over The Witcher. Zo legden we uit hoe het universum er uit ziet waar de serie zich af gaat spelen en wat het nou betekent om een ‘witcher’ te zijn. Aankomende maand is het eindelijk zo ver. Dan kunnen we zien hoe de sterke Geralt vijanden en duistere magie trotseert. Hierin wordt hij onder andere te hulp gestaan door een mysterieuze prinses en tovenares. Magie, actie en mysterie: dit zou zo maar eens de nieuwe Game of Thrones kunnen worden.

 

Lost in Space – Seizoen 2

Het eerste seizoen van deze serie staat al weer een tijd op Netflix. Binnenkort komt daar het tweede seizoen bij, dat verder bouwt op de verhaallijnen van seizoen één. Hierin was de Robinson familie één van de geselecteerde families die op weg was naar een nieuwe planeet, met als doel het in stand houden van het menselijk ras. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden, worden ze gedwongen hun toevlucht te nemen tot een andere planeet. Hier blijken de problemen zich alleen maar meer op te zadelen. Check snel seizoen één voordat seizoen twee nieuw op Netflix verschijnt.