Deze designer loft staat in Amsterdam en is gelegen aan de Lijnbaansgracht. Naast dat het in hartje centrum Amsterdam is gelegen, biedt deze loft de mogelijkheid om in totale stilte te ontspannen. De loft heeft een totaal oppervlakte van ruim 600m2 en is een gebouwd in een voormalig koffiebranderij. Dat voor een vraagprijs van 5 miljoen euro.

Wanneer de €5.000.000,- betaald is, beschik je over een loft bestaande uit drie woonlagen én heb je toegang tot een gastenappartement, ook zitten er vier parkeerplaatsen bij, wat erg handig kan zijn in Amsterdam. Wil je liever van de zon genieten, dan kan dat op het grote dakterras of in de patio.

Loft amsterdam man man 2

De loft

De begane grond heeft een oppervlakte van 310m2 en beschikt over een werkkamer, garage, een woon-/eet-/kook-/entertaingebied. Daarnaast beschikt de loft over verschillende moderne faciliteiten zoals een high en audiosysteem, beamer met thuisbioscoop, Creston Domotica verlichtingssysteem, vloerverwarming én, voor de kenners onder ons, een Boffi keuken.

De eerste verdieping heeft een oppervlakte van 200m2 en geeft de nieuwe eigenaar drie slaapkamers met twee badkamers en is er een aan de voorkant een salon met open haard, dat terwijl je uitkijkt over de gracht. Nog een etage hoger is het riante dakterras te vinden, waar je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag werken.

Loft amsterdam man man 3 Loft amsterdam man man 4 Loft amsterdam man man 5 Loft amsterdam man man 6 Loft amsterdam man man 7 Loft amsterdam man man 8 Loft amsterdam man man 9