Wanneer we het hebben over hoeveel verschillende jeans een man moet hebben als het aankomt op kleur is het antwoord simpel: drie! Wij leggen je uit waarom je met deze drie verschillende kleuren broeken voldoende hebt.

Worn out

Elke man moet minstens een paar worn out denim hebben. Een worn out denim is namelijk perfect wanneer je uitgaat, waneer je thuis chilled of elke andere gelegenheid waarvoor je niet super chique hoeft te zijn. Ondanks dat je in elke winkel broeken met een worn out look kan kopen, is het het beste om een broek zelf af te dragen. De broek gaat dan naar je lijf zitten en krijgt z’n eigen verhaal. Een worn out broek draag je gekleed met een clean overhemd en een wollen overcoat en draag je casual met een toffe coltrui en een goed paar sneakers.

MAN MAN jeans worn out

Jeans MAN MAN

LANC 3D TAPERED JEANS DENIM

G-star raw €100 Shop nu
T-shirt MAN MAN

Light blue ripped super skinny jeans

River Island €55 Shop nu
Jeans MAN MAN

Athletic mid rise tapered fit jeans met destroyed look

Calvin Klein €170 Shop nu

Smal & Donker

Dit is de broek die het meeste werk moet doen van je hele garderobe. Een smalle, donkere broek is de perfecte broek als je een chique look wil hebben. Een cleane, donkere broek draag je met een blazer en een button down shirt naar je werk. Heb je een eerste date, dan draag je hem met een bomber en een second layer T-shirt.

MAN MAN denim121 MAN MAN denim 3 denim 31
Jeans MAN MAN

Bolt mid rise skinny fit jeans met stretch

Denham €160 Shop nu
Jeans MAN MAN

BRUIN 141210

Scotch&Soda €65 Shop nu
Jeans MAN MAN

Sid - Donkerblauwe vervaagde skinny jeans

River Island €40 Shop nu

Zwart

Een zwarte, smalle broek geeft elke outfit een rock and roll randje. Houd je outfit super clean en rock and roll door je broek te dragen met een mooi basic T-shirt of draag hem met een lange, grijze, wollen trui en second layer T-shirt voor een Scandinavische look.

MAN MAN denim MAN MAN denim 21
jeans MAN MAN

Barbour Razor slim fit jeans met stretch

Denham €160 Shop nu
jeans MAN MAN

RALSTON - STAY BLACK

Scotch&Soda €100 Shop nu
jeans MAN MAN

Sid - Zwarte skinny jeans

River Island €35 Shop nu