The Dark Tower staat nu op Netflix

Een jongen die wordt achtervolgd door visioenen van een donkere toren uit een parallelle realiteit werkt samen met de gedesillusioneerde bewaker van de toren om een ​​kwaadaardige tovenaar te stoppen die bekend staat als de Man in Black. De slechterik is van plan de jongen te gebruiken om de toren te vernietigen en de poorten van de hel te openen.

In The Dark Tower speelt Idris Elba de beruchte Gunslinger (Roland Deschain), die een jongen tegenkomt (gespeeld door Tom Taylor). Deze jongen komt uit onze wereld en heeft in dromen en visioenen gezien dat een boosaardige tovenaar een toren wil laten instorten en de wereld ten onder wil laten gaan. Samen gaan ze op zoek naar de kwade tovenaar Walter, gespeeld door Matthew McConaughey. De film is in 2017 uitgebracht, maar vanaf nu dus te zien op Netflix.

Idris Elba en Matthew McConaughey zijn acteurs van wereldklasse

Idris Elba is een Brits acteur en regisseur. Hij won in 2012 een Golden Globe voor zijn hoofdrol als John Luther in de politieserie Luther. Houd je van misdaadseries? Dan is die serie zeker een aanrader. Elba maakte in 1994 zijn acteerdebuut met naamloze, eenmalige rolletjes in verschillende televisieseries. Hij debuteerde in 1999 op het witte doek. In 2018 maakte hij zijn regiedebuut met de indiefilm Yardie.

Matthew McConaughey is een Amerikaanse acteur. Hij won in 2014 een Oscar en een Golden Globe voor zijn hoofdrol als Ron Woodroof in de biografische dramafilm Dallas Buyers Club. Voor deze rol is Matthew McConaughey enorm veel afgevallen. Wat een verschil!