Imitator Conor Moore doet Formule 1-coureurs perfect na

Conor Moore heeft wel vaker bekendheden geïmiteerd, maar met zijn imitaties van de Formule 1 coureurs heeft hij zichzelf wel in de kijker gespeeld. Het idee om Verstappen, Hamilton en vele anderen na te doen is natuurlijk een logisch gegeven. Zoals ieder ander hebben de coureurs ook hun eigenaardigheden. Kijk maar naar de manier waarop Lewis Hamilton zich presenteert en hoe Max Verstappen dat doet. Genoeg inspiratie voor een leuke video dus.

In de video zien we Conor Moore  in de huid kruipen van bekende Formule 1-coureurs als Lewis Hamilton, Max Verstappen, Kimi Raikkönen, Carlos Sainz Jr., Lando Norris, Daniel Ricciardo en Lance Stroll. Laatst genoemde wordt samen met zijn legendarische en steenrijke vader Lawrence Stroll getoond. Herkenbaar is het ook en in het geval van Max Verstappen wordt zijn vermeende agressiviteit nog eens extra aangedikt.

Zijn YouTube-video gaat compleet viral

Kortom, de productie van Conor Moore is zowel realistisch als hilarisch. Dat zeggen we uiteraard niet zomaar. De video is inmiddels al meer dan 1.4 miljoen keer bekeken en is het ideale filmpje om de sleur van de dag te doorbreken. Zie de YouTube-video hieronder:

 

Benieuwd wat zo’n Formule 1-coureur nou verdient? Zie de salarissen van alle mannen in de F1.