1. Heb een vlotte babbel en zelfvertrouwen

Om een goede wingman te zijn moet je zelfvertrouwen hebben. Je moet namelijk een groep vrouwen succesvol benaderen en met iedereen kunnen praten. Verder moet je niet ongemakkelijk zijn en weten wanneer het genoeg is. Forceer vooral ook niet om iemand iets te laten doen wat ze eigenlijk niet willen, dat is een no-go.

2. Een goede wingman verzorgt zichzelf goed

Hoewel het natuurlijk niet volledig draait om uiterlijk, is het wel zo fijn als je een goede indruk maakt met je verschijning. Zorg er daarom voor dat je er verzorgd uitziet. Neem een douch, stel een goede outfit samen en vergeet zeker niet je geurtje op te spuiten. Een goede eerste indruk achterlaten zorgt ervoor dat je daadwerkelijk met de dames in gesprek komt én blijft. Wat ook belangrijk is, is dat je er niet veel beter uitzien als je vriend. Wanneer jij veel aantrekkelijker bent dan je vriend, dan willen de meiden eerder met jou mee. Voor jou fijn natuurlijk, maar je bent samen met een vriend. Je vrienden staan op de eerste plek.

3. Lees de situatie

Je moet weten wanneer je op iemand afstapt, wat je zegt en wanneer je weer moet vertrekken. Krijg je bijvoorbeeld korte antwoorden of het gevoel dat de dames niet geïnteresseerd zijn, laat ze dan met rust. Je moet dus goed mensen lezen en situaties in schatten. Dit betekent ook dat je niet te veel gedronken moet hebben, want dit zal invloed hebben op je inschattingsvermogen.

hoe ben je een goede wingman

4. Richt je op het zijn van een goede wingman

Zorg ervoor dat jij niet afgeleid raakt wanneer jij mensen aan elkaar probeert te koppelen. Jij bent zijn wingman en hij rekent op jou, dus houd je telefoon in je zak en kijk de voetbalwedstrijd later terug. Ook laat je alle andere vrouwen even met rust. Jouw tijd komt nog wel.

5. Zorg voor een klik met haar vriendin

Wil je vriend een vrouw versieren in een vriendinnengroep? Zorg er dan voor dat jij je op hen richt. Het kan namelijk zijn dat zij hetzelfde doen als jij, namelijk proberen hun vriendin te koppelen. Ook is het de bedoeling dat jij de dame waarin jouw vriend geïnteresseerd is volledig met rust laat wanneer jij je taak hebt volbracht. Focus je dan volledig op haar vriendin en vier samen jullie succes met een drankje. Cheers!