Geraldine neemt plaats in het lentezonnetje

Geraldine Kemper wat ons betreft een van de mooiste vrouwen van Nederland. De blondine verschijnt al jaren op de Nederlandse televisie en laat steeds weer de kijkcijfers als een raket de lucht in schieten. De presentatrice startte haar carrière bij BNN. Hoe het allemaal begon bij het programma Sterretje Gezocht, volgden programma’s als Onderweg Naar Morgen, Spuiten en Slikken en 3 op Reis.

Na een leerzame loopbaan bij de zender tekende ze in 2019 een contract bij RTL. Hier mocht menig Nederlander genieten van de blondine als backstage presentatrice van onder andere The Voice of Holland, Expeditie Robinson: NL vs Be en verscheen Geraldine in het RTL 5 programma Big Brother. Haar talent werd erkent, want in 2015 tot en met 2018 wist Kemper nominaties voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw binnen te slepen.

Geraldine Kemper
Foto via Instagram Geraldine Kemper

Niet alleen op de Nederlandse televisie laat Geraldine Kemper de temperaturen stijgen. De bloedmooie blondine is naast het verschijnen op de buis in verschillende programma’s ook actief op haar socials. We hebben de afgelopen dagen allemaal mogen genieten van het warme lenteweer en gingen massaal de deur uit. Ook Geraldine Kemper leek toe te zijn aan de nodige dosis aan Vitamine D. De 31-jarige presentatrice nam plek in het lentezonnetje en trok vrijwel al haar kleding uit, niet oververhit te raken. Kemper deelde de beelden op Instagram met de caption ‘Veel te blij met de zon!’. Hoe menig volger niet ontkwam aan de stralende glimlach van de blondine, haalt Geraldine ook bij ons het lentezonnetje in huis.

Geraldine Kemper op Instagram

Met haar fantastische glimlach, haar blonde lokken en stralende looks weet Geraldine Kemper het aantal betrokkenen op haar socials als een raket de lucht in te laten stijgen. De blondine is actief op social media en beschikt over een Instagram account van ruim 628 duizend volgers. Hoe menig fan eerder te maken kreeg met Geraldine dansend en topless op het strand, verblijdt ze haar fans met al het amuserende beeldmateriaal. Van carrièrehoogtepunten en avontuurlijke tripjes, tot aan sensuele fotoshoots en jaloersmakende zonvakanties: menig fan lijkt geen genoeg van de presentatrice te krijgen.

Laat Geraldine ook jouw hart sneller kloppen en krijg jij geen genoeg van deze wereldreiziger? Blijf dan nog even in de sferen hieronder met de selectie van onze favorieten Instagram beelden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)