Netflix deelt de nieuwe foto’s van La Casa de Papel seizoen 5

Seizoen 5 van La Casa de Papel komt eraan en dat tovert een brede glimlach op het gezicht van menig kijker. De kraakserie die inmiddels wordt erkend als een van de best bekeken series van Netflix, maakt er na vier seizoenen dan toch een einde aan. De bende zit inmiddels al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaande bank.

Het eerste gedeelte van de spectaculaire overval ging grotendeels als gepland, maar kon niet voorkomen worden dat het uit de hand zou lopen. Een goede afloop in het seizoen lijkt onhaalbaar. Het Spaanse leger staat klaar om in te grijpen en Sierra is erin geslaagd om El Profesor op te sporen. En dat moeten ze allemaal zien op te lossen zonder Nairobi. Hoewel het allemaal in de soep lijkt te lopen is er toch nog hoop. Lisboa is bevrijd en naar de bank gesmokkeld. Het plan maakt de bende gemotiveerder dan ooit, maar kunnen ze het plan zonder El Profesor tot uitvoering brengen? Hoe dit gaat aflopen ga je allemaal zien in het laatste seizoen.

Netflix gaf de kijker onlangs een voorproefje met 6 afbeeldingen op hun Facebookpagina, waarin menig fan werd voorgesteld aan nieuwe beelden in actie. Op de beelden zien we bewapende Tokio, een vuurgevecht en Stockholm die er een enorme schreeuw uit gooit. Verder zien we Sierra die El Profesor onder schot houdt en een spannend moment in de lobby.

Wanneer kunnen we het laatste seizoen verwachten?

Na enige tijd te moeten hebben gewacht weten we nu eindelijk wanneer het seizoen 5 van La Casa de Papel uitkomt. Menig kijker mag zich even gaan terugtrekken tijdens de warme zomerdagen en voor de eerste aflevering van de kraakserie op de bank ploffen. We moeten nog een paar zenuwslopende maanden geduld hebben. De eerste aflevering van het vijfde seizoen van La Casa de Papel, zal op 3 september verschijnen op de streamingdienst. Vervolgens kunnen we op 3 december deel 2 verwachten. Aan de ene kant is die duidelijk fijn, maar aan de andere kant moeten we dus wel nog meer dan 3 maanden wachten op de eerste nieuwe afleveringen.

Ook dit seizoen mogen we weer genieten van razend populaire La Casa de Papel cast. Krijg jij ook geen genoeg van de mooie actrices in de kraakserie? Lees dan ook over de mooie Tokio uit La Casa de Papel.