Binnenkijken in de woning van Geraldine Kemper

Hard werken wordt beloond. BekendeBuren liet onlangs weten dat de 30-jarige Geraldine Kemper, haar oog heeft laten vallen op een prachtig benedenhuis in een duurzaam renovatieproject. Het pand bestaat uit 17 appartementen in zijn totaliteit, waarvan Kemper zich bevindt in een van de pareltjes. Hoe het voormalige Volkslogement gebouwd beschikt over de karakteristieke en historische details, zijn de woningen vanbinnen compleet gemoderniseerd.

Binnenkijken in het Amsterdamse pand van Geraldine Kemper
Afbeelding BekendeBuren

Het Volkslogement diende eerder als een hotel met 78 kamers, gedeelde was- en doucheruimtes, een eet- en ontspanningszaal en een leeszaal, waar zeelieden en havenwerkers destijds een betaalbaar onderdak konden krijgen. Na de oorlog werd het gebouw onder de naam van Walenburg gebruikt als daklozenopvang, waar op het moment helemaal niks meer van terug is te zien.

Een karakteristiek appartement in Amsterdam

Geraldine zal waarschijnlijk haar andere woning in Amsterdam die op het moment nog niet verkocht is, inruilen voor haar nieuwe prachtige stulpje. De presentatrice betaalde voor een dubbele benedenwoning in het voormalige Walenburg een prijs van 780 duizend euro, niet mis. De hypotheek van het pand bedraagt 750 duizend euro, waarnaast ze jaarlijks een bedrag van €2747 aan erfpacht moet betalen.

Met woonoppervlakte van 112 vierkante meter, vijf ruime kamers waarvan drie slaapkamers, een badkamer en een mooie werkkamer, zal de blondine en eventueel haar nieuwe vriend, het naar verwachting prima naar hun zin krijgen in de nieuwe woning.

Binnenkijken in het Amsterdamse pand van Geraldine Kemper
Afbeelding BekendeBuren
Binnenkijken in het Amsterdamse pand van Geraldine Kemper
Afbeelding BekendeBuren

Hoewel het Amsterdamse appartement al instapklaar lijkt te zijn, moet er alleen nog een nieuwe keuken in de woning. Wil Geraldine zomers de nodige Vitamine D oppakken? Dan leidt de achterdeur van de woning, haar naar de open zijtuin van 17 vierkante meter, waar je jezelf kunt bevinden in een oase van rust. De tuin staat overigens niet op eigen grond.

Wil jij meer zien van het nieuwe appartement van Geraldine Kemper? Bekijk dan alle afbeeldingen op de website van BekendeBuren.