Een historische woning met de moderne details

Dat Utrecht tot een van de gezelligste en meest sfeervolle steden van ons kikkerlandje behoort, daar hoeven wij niet lang over na te denken. Hoe de stad menig studentenhart sneller laat kloppen, is het voor de gezinnen met kinderen of vrijgezellen Nederlanders ook de ideale plek om te wonen. Hoewel de stad zelf relatief klein is, biedt het genoeg mogelijkheden om aan jouw eisen te voldoen.

Na wat hebben rondgekeken op Funda, kwamen we een prachtig oud pand in Utrecht tegen waar jij ongetwijfeld als een blok voor zal gaan vallen.

rijtjeshuis Utrecht te koop Funda

Beleef een oase van rust in het Utrechtse Funda pand

Ben jij op zoek naar een woning met historische in combinatie met moderne details? Lees dan zeker even verder. Hoe dit prachtige pand aan de Groenestraat gebouwd is in 1850, is de woning tot in de perfectie afgewerkt. Hoewel de Utrechtse Funda woning ligt in de historische binnenstad, op loopafstand van de restaurants, kroegen en winkels, kun je jezelf volkomen terugtrekken en leven in een oase van rust.

Funda parel: oud Utrechts pand is van binnen super modern

Betreed je de woning en loop je verder de gang door, dan maak je meteen kennis met de sfeervolle maar ruime huiskamer. Ondanks dat je de hal deelt met de bovendeuren, zal een gebrek aan privacy niet aan de orde zijn. Aan de achterzijde van het Utrechtse rijtjeshuis bevinden zich de twee ruime slaapkamers die ideaal kunnen dienen als een hoofdslaapkamer en een eventuele logeerkamer.

Funda parel: oud Utrechts pand is van binnen super modern

Funda parel: oud Utrechts pand is van binnen super modern

Het Funda pand gelegen in Utrecht heeft een prachtige badkamer en ingebouwde, moderne keuken waar je in principe niks meer aan hoeft te doen. De keuken is overigens met een grote glazen schuifdeur verbonden aan een van de slaapkamers, die je een uitgang biedt naar de binnenplaats waar je zomers heerlijk kunt gaan loungen. Hoe de binnenkant van de woning gemoderniseerd is, mogen we de historische details niet over het hoofd zien. De stenen trap leidt je naar de kelder van het pand die ideaal zou kunnen worden gebruikt als wijnkelder.

Ben jij na het zien van de details helemaal ondersteboven van dit Utrechtse rijtjeshuis? Neem dan nog een kijkje voor meer informatie en afbeeldingen op Funda of hieronder.