Dit waanzinnige grachtenpand staat te koop op Funda

Dit uit de kluiten gewassen gebouw ligt midden in het mooiste stukje van Utrecht, aan de Nieuwegracht. Meestal moet je het op deze locatie doen met een schrale 20 m3, maar dat is hier totaal andere koek. Het Funda-pand is opgedeeld in twee delen. De één is goed voor zo’n 654 m3 en de ander beukt daar nog even 97 m3 bij.

Funda-utrecht

Ruim wonen in Utrecht

Daarnaast heb je toegang tot je eigen bioscoop en tref je in het ‘kleinere’ pand een goed gevulde wijnkelder. Natuurlijk zijn er ook genoeg praktische ruimtes als een eetkamer, studeerkamer en een grote keuken. De keuken is helemaal ondergedompeld in marmer – wat overigens een terugkerend thema is door de hele woning heen. Ben je niet zo’n huismus? Geen enkel probleem. Een paar deuren verder en je komt uit in de mediterraans-achtige binnentuin. Ideale plek om een bakkie pleur naar binnen te werken, in de buitenlucht een sportsessie houden of een privé BBQ. Of ga lekker chillen op het balkon. Of het dakterras. Jij je zin. Kortom, hier zul je alles vinden wat je hartje maar kan begeren. Maar daar zul je wel wat knaken voor over moeten hebben.

Funda-utrecht Funda-utrecht Funda-utrecht Funda-utrecht

Luxe zwembad inbegrepen

Laten we de absolute troef van dit huis niet vergeten: het royale zwembad. Nou ja, dat is niet het enige. In de kelders loop je ook een sauna, een jacuzzi en een aantal ligbaden tegen het lijf. Als dit jouw wensen niet vervult, is er iets serieus mis met je. Maar het is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Je zult toch echt €4.7 miljoen over de toonbank moeten smijten om de sleutels van dit Funda-optrekje te bemachtigen. Hier kan je de eigenaar worden, maar je kan er natuurlijk ook gewoon lekker wegdromen en denken aan het moment dat jij zoiets kan gaan aanschaffen. Of wat voor feestjes jij hier zou gaan geven. In ieder geval, succes.

Badkamer-utrecht gameroom-utrecht pand-utrecht

zwembad in kelder