Toch maar verhuizen naar Tilburg?

Als je kapsel je eerste prioriteit is, dan zit je in Tilburg zeker goed. Hier vind je namelijk de beste barbershop van Nederland en België. Ook heb je brute huizen. Denk bijvoorbeeld aan deze waanzinnige loft die New York naar Tilburg brengt. Ook heb je in Tilburg een kerk die is omgebouwd tot een wel hele toffe woning. Als of dat al niet genoeg staat er nu op Funda dus ook een penthouse die je in Tilburg kan vinden. En het gaat hier om een penthouse waar elke man maar al te graag in zou willen wonen want veel beter dan dit kan het bijna niet.

Penthouse Funda Tilburg

Penthouse op Funda in Manhattan stijl

De woning bevindt zich op de elfde etage waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de stad en de nabijgelegen natuur. Door de vele ramen die door het het hele appartement heen zitten kan je hier optimaal van genieten. Ook zorgt dit ervoor dat er veel licht naar binnen valt. Perfect voor de zomermaanden. Er is bij dit penthouse gebruik gemaakt van ruwe bouwmaterialen die strak afgewerkt zijn. Hierdoor heeft het een eigenzinnige industriële look.

Woonkamer

Het appartement beschikt verder over twee balkons en een terras waardoor het appartement zomerproof is. Eén van de balkons zit aan de Masterbedroom. In de Masterbedroom vind je ook een bad waardoor dit de slaapkamer is van je dromen. De totale woonoppervlakte van 182 vierkante meter zorgt ervoor dat je ruimte zat hebt. Door de tweede slaapkamer kunnen vrienden makkelijk blijven logeren. Daarnaast beschikt het penthouse natuurlijk ook over een stijlvolle badkamer. Voor de woning wordt een prijs gevraagd van 885 duizend euro.

Masterbedroom

Penthouses op Funda in andere steden

Als je toch liever in een penthouse woont in een andere stad laat Funda je niet in de steek. Er staan namelijk genoeg andere penthouses te koop in bijvoorbeeld Den Bosch en in Amsterdam. Bekijk hieronder nog een aantal foto’s van het penthouse in Tilburg:

Penthouse Funda Tilburg

Penthouse Tilburg Funda

Slaapkamer

stijlvol penthouse te koop in Tilburg op Funda