Penthouse in Den Bosch met internationale allure

Mocht je ooit de vraag willen stellen wat je vandaag nog voor zo’n kleine 2.7 miljoen euro op de kop kunt tikken, kijk dan gerust rond in het lieflijke Den Bosch. Hier vonden we een alleraardigst optrekje van zo’n 322 vierkante meter. Dat is een riante oppervlakte, zeker voor een penthouse. Geen ruime, goed onderhouden tuin, maar een zee aan ruimte en een uitzicht om van te dromen. Nog meer moois om te melden: dit veredelde appartement ligt aan de voet van de Sint Janskathedraal en is in 2011 gebouwd. Voor Nederlandse begrippen dus zo goed als nieuw. Het exclusieve penthouse is gebouwd onder architectuur van niemand minder dan topdesigner Eric Kuster.

penthouse den bosch

Groot, groter, grootst

Mochten begrippen als stijl, luxe en comfort absolute en niet onderhandelbare voorwaarden zijn voor je nieuwe onderkomen dan zit je met dit penthouse helemaal goed. Een royale entree, dito woonkeuken en ruime living zijn slechts enkele onderdelen die dit tot een uniek object maken. De indrukwekkende study, 3 slaapkamers, 3 badkamers, seperate wasruimte en de royale terrassen maken het geheel compleet. Mocht je toch denken dat je parkeerplaatsen mist, die zitten bij de vraagprijs inbegrepen.

den bosch woning

Penthouse in James Bond stijl

Om maar met de woorden van Eric Kuster te spreken: de indeling van dit penthouse is volledig geïnspireerd op James Bond. Alles is groot en indrukwekkend en heeft een kenmerkend aspect: efficiency. Ondanks de enorme ruimte, is dit penthouse in alle opzichten mega sexy. Je komt via de grote deuren direct in de living. Geen aparte hal om je jas op te hangen, maar gelijk binnen komen. Via de living kom je in de minstens zo indrukwekkende keuken. Een zeer brede keuken welke volledig opgaat in het eetgedeelte. Zo’n grote oppervlakte moet je optimaal benutten. Naast de aanwezige kookapparatuur zien we ook een enorme bar en dito eetgedeelte. Naast de keuken is ook een groot overdekt terras bereikbaar vanuit de living. Doordat Eric Kuster heeft gekozen voor een modulaire indeling is een speels effect ontstaan. De halve wanden zorgen voor de juiste onderverdeling zonder het ruimtelijke effect weg te halen.

funda den bosch

Heb je serieuze belangstelling en nog wat geld over, regel dan een bezichtiging via de verkopende makelaar. Met een beetje geluk begin je het nieuwe jaar vanuit je nieuwe penthouse. Check meer beelden van de Funda woning hieronder:

den bosch funda penthouse in den bosch Funda brabant woning met kroonluchter