James Bond: No Time To Die komt met eerste trailer

De geruchtenmolen rondom de aankomende James Bond-film stond niet stil. Er gingen geruchten dat Daniel Craig na Spectre de handdoek in de ring zou gooien en niet langer in de rol van de spion zou kruipen. De trailer belooft ons echter dat hij in elk geval nog één film te zien zal zijn. En ook No Time To Die zal gepaard gaan met de typische elementen die we zo goed kennen van een James Bond-film. Denk hierbij aan snelle auto’s, mooie pakken, actievolle achtervolgingen en prachtige vrouwen.

NO TIME TO DIE

Het plot van No Time To Die

Afgaande op de trailer belooft ook dit deel van de filmreeks spectaculair te worden. In No Time To Die is Bond na jarenlange, zenuwslopende missies, eindelijk met pensioen. Hij geniet van zijn welverdiende rust in Jamaica. Het duurt echter niet lang voordat hij wordt benaderd door oude vriend Felix Leiter. We zagen dit personage eerder al terug in Casino Royale en Quantum of Solace. Een verdwijning van een wetenschapper zorgt ervoor dat Leiter de hulp van Bond inschakelt. Al gauw wordt duidelijk dat de wetenschapper niet enkel is verdwenen, maar ontvoerd. Het is tijd voor Bond om weer in actie te komen.

Bad guys en bond girls

Elke James Bond film heeft ze: de ultieme schurken en de mooiste femme fatales. Ook No Time To Die is hierin geen uitzondering. De rol van bad guy zal worden vertolkt door Rami Malek (hem zagen we eerder in het succesvolle Bohemian Rhapsody). Filmposters van de film tonen hem met littekens in zijn gezicht en één kant van zijn gezicht verborgen. Wat verbergt deze gast? En kan hij gestopt worden? Qua vrouwelijk schoon zit het in de film ook goed. Léa Seydoux keert terug voor haar rol als Madeleine Swann. De aantrekkelijke Ana de Armas, die werd geprezen om haar rol in Knives Out, zal in de rol kruipen van Paloma, een vrouw die een belangrijke rol zal spelen bij Bond’s missie.

Vanaf 2 april is de film in de bioscoop te zien. Check voor die tijd de trailer hieronder.