Riant miljoenen landhuis staat te koop op Funda

Als we het hebben over een van de mooiste woningen in de omgeving van ’t Harde, dan spreken we zonder twijfel over deze fantastische eyectacher. Het Funda landhuis voldoet met zijn comfort en luxe aan je volledige wensenlijst. Grenzend aan de villa ligt een groot terras op het zuiden, waar jij gedurende de warme zomerdagen, je avonden in alle rust kunt spenderen.

Met een perceel oppervlakte van 8.035 vierkante meter, is er voldoende plek voor het uitbreiden en het creëren van verschillende zithoeken en loungeplekken. De woning is voorzien van een prachtig uitgestrekt gazon, waar ook kinderen een heerlijke dag buiten kunnen beleven. Hoewel de buitenkant van de woning je aandacht doet trekken, heeft de binnenkant van de villa je minstens net zoveel te bieden. 

Funda landhuis1 Funda landhuis

De 2004 onder architectuur gebouwde villa is voorzien van 13 ruime kamers waaronder 5 slaapkamers, 4 badkamers, over een woonoppervlakte van 1.104 vierkante meter. Bij binnenkomst word je meteen voorgesteld aan de hoge plafonds en de openslaande glasdeuren die je leiden naar de ontvangsthal en het trappenhuis. Loop je door naar de woonkamer, dan zal de lichtinval je verbazen. Het landhuis dat te koop staat op Funda is voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur en verschillende vergaderruimtes.

Privé-bioscoop, wellness en kroeg

Hoewel de eigenaar niet tekort zal komen aan de nodige ruimte, is deze droomvilla ook voorzien van boordevol luxe. De villa beschikt over een wellness-vleugel met sauna, stoomcabine en binnenzwembad. Wil jij je vrijdagavond spenderen met een goede film? Dat kan!

Funda landhuis Funda landhuis

Het landhuis is voorzien van een privé-bioscoop. Geen zin in een rustige avond met een film? Dan is er ook de mogelijkheid drankjes te doen aan je eigen bar, met je beste maten. Zie jij de prachtige miljoenenvilla wel zitten? Bij het kopen van deze woning moet de geïnteresseerde rekening houden met een prijskaart van € 4.700.000.

Wil jij achter meer details van deze Funda parel komen of meer afbeeldingen bekijken? Neem dan een kijkje op Funda of bekijk de afbeeldingen hieronder.

Funda landhuis

Woning 't Harde

Woning 't Harde
Afbeelding Funda