Dit prachtige landhuis staat te koop op Funda

Na een lange nachtrust opstaan in een oase van rust, met een heerlijke kop cappuccino in je rechterhand, genietend van de eerste zonnestralen die de dag je te bieden heeft. Klinkt als een fantastisch plan toch? Dit Funda landhuis gelegen in Bosch en Duin laat je kennismaken met een prachtige groene omgeving in een oase van rust.

Hoe de buitenkant van deze droomwoning je hart sneller laat kloppen met zijn bosrijke tuin en buiten terras, voldoet de binnenkant van de woning aan al je wensen (lees: wildste dromen). Bij binnenkomst word je meteen voorgesteld aan de hoge plafonds. De hoge raampartijen en lichtinval creëren een ruimtelijke sfeer door het hele huis. Door de combinatie van glaswerk en unieke details staat de woning bekend als een van de meest karakteristieke villa’s in de omgeving.

Dit 18 miljoen kostende landhuis staat nu te koop op Funda
Afbeelding van Funda

Dit 18 miljoen kostende landhuis staat nu te koop op Funda

Aan ruimte geen gebrek want deze droomwoning beschikt over een perceel oppervlakte van 32.388 vierkante meter en een woonoppervlakte van 2.163 vierkante meter. De gigantische miljoenenvilla is voorzien van 17 kamers, waaronder 4 ruime slaapkamers, verdeeld over 4 woonlagen. Daarnaast beschikt de villa over een fantastisch ruime keuken met ingebouwde apparatuur, waar jij de meest voortreffelijke gerechten op tafel kunt toveren.

Een spectaculair binnenzwembad en een enorme thuisbioscoop

Wil jij na een lange dag werken helemaal tot rust komen? Dat is absoluut geen probleem in dit prachtobject. Naast zijn prachtige aspecten is de miljoenenvilla voorzien van een wellness gedeelte met onder andere een spectaculair zwembad waar jij ’s ochtends je spieren kunt strekken in het verwarmde water. Het leipe van alles is dat zelfs het zwembad over de top is. Deze beschikt over een marmeren beweegbare vloer, waardoor het geheel binnen no-time een dansvloer is. Je hebt direct een privé club in je huis.

Dit 18 miljoen kostende landhuis staat nu te koop op Funda
Afbeelding van Funda

zwembad dicht dansvloer marmer

Naast het zwembad is de woning ook voorzien van een stoombad en een ruime fitnesskamer. En dat is nog niet alles. Neem vrijdagavond plaats in je eigen privé-bioscoop en geniet van je favoriete film op een breed scherm. Plof jij in het weekend het liefste op de bank met een goed glas wijn? Onder de begane grond bevindt zich een ruime wijnkelder, waar jij je verzameling helemaal zou kunnen uitstallen.

Zie jij deze karakteristieke woning wel zitten? Bij het kopen van deze woning moet de geïnteresseerde rekening houden met een prijskaart van €18.000.000. En met dit gigantische bedrag, staat hiermee de woning bekend als een van de duurste villa’s van Nederland.

Wil jij achter meer details van het Funda landhuis komen of meer afbeeldingen bekijken? Neem dan een kijkje op Funda of hieronder.

villa Utrecht
Afbeelding van Funda
villa Utrecht
Afbeelding van Funda
villa Utrecht
Afbeelding van Funda