Nieuwe films en series op Netflix in week #19

Week 19 loopt van 10 mei tot en met 16 mei. In deze dagen verrast Netflix ons wederom door veel series en films nieuw op Netflix te plaatsen. Het meeste hebben we natuurlijk uitgekeken naar de Ferry film, maar qua spannende films en series komt er nog veel meer online deze maand.

Money, Eplained – dinsdag 11 mei

Verdiep jij je graag in documentaires, dan kun je vanaf dinsdag Money, Explained kijken. Een aantal Amerikaanse acteurs en actrices nemen ons mee in de wereld van geld. Wat weten we eigenlijk over geld, en hoe zit de relatie tussen burgers en banken echt in elkaar? In deze Netflix docu komen onderwerpen zoals armoede, pensioen opbouwen en slimme trucs die financiële bedrijven uitvoeren allemaal aan bod. Perfect om je meer te verdiepen in de financiële wereld dus. Vanaf dinsdag 11 staat Money, Explained nieuw op Netflix.

 

The Woman in the Window – vrijdag 14 mei

De hoofdpersoon in The Woman in the Window, Anna, lijdt aan een aandoening waardoor ze haar huis niet uit durft. Haar gehele leven speelt zich dus binnenshuis af. Helemaal alleen is ze niet, want haar nieuwe overbuurvrouw brengt haar een bezoek en de twee raken bevriend. Alles verandert echter wanneer Anna ziet hoe haar overbuurvrouw het slachtoffer wordt van een aanval, maar niemand gelooft haar. Sterker nog: haar buurman houdt vol dat er niets is gebeurd met haar overbuurvrouw. Wordt Anna gek? Of is ze iets duisters op het spoor? Vanaf vrijdag 14 mei kun je dit zelf zien. Dan staat de film nieuw op Netflix.

 

Ferry – vrijdag 14 mei

We keken er al maanden naar uit: de film Ferry. Hierin volgen we het personage van Frank Lammers, Ferry Bouman, aan het begin van zijn carrière. Wanneer de zoon van zijn baas slachtoffer wordt van een aanval, duikt Ferry in het leven van de daders. Bekende gezichten, zoals Danielle (gespeeld door Elise Schaap) keren terug, maar er zijn ook nieuwe glansrollen in de film te zien. Vanaf vrijdag staat de film nieuw op Netflix en kunnen we eindelijk genieten van Ferry. 

 

IT Chapter II – zaterdag 15 mei

IT Draait natuurlijk om die vreselijk enge clown waar we als kind ongetwijfeld nachtmerries van hadden. In de reboot van 2017 werd de clown in een nieuw jasje gestoken. De film bleek een groot succes en een nieuw deel kon dan ook niet uitblijven. IT Chapter II speelt zich 27 jaar na de eerste film af. De clown keert terug, net als de Losers Club. Vanaf zaterdag 15 mei staat het tweede deel nieuw op Netflix.