Nieuw op Netflix in week #22

Het is tijd voor week #22 en serieliefhebbers worden verwend met enkele nieuwe seizoenen. Check hier wanneer wat nieuw op Netflix komt.

 

The Restaurant seizoen 4

In The Restaurant volgen we een familie in Stockholm. Gezamenlijk leiden zij een familierestaurant. We beginnen meteen na de Tweede Wereldoorlog, waarbij het gezin er alles aan moet doen om een faillissement te voorkomen. Hun wisselende karakters komen hierin nogal eens met elkaar tot botsing. De seizoenen die volgden namen ons mee door de jaren 50 en ’60. Vanaf dinsdag staat seizoen 4 nieuw op Netflix.

IMDb-score: 8.2

 

The Walking Dead 10b

Weinig series weten ons al zo lang te boeien als The Walking Dead. Goed, het ene seizoen is (stukken) beter dan het ander, maar het verhaal houdt ons nog steeds bezig. De laatste afleveringen van seizoen 10b laten ons zien hoe het afloopt met de strijd tegen de Walkers. Ook Negan’s achtergrondverhaal komt uitgebreid aan bod. Daarnaast blijft het met The Walking Dead altijd de vraag: wat voor andere survivors zijn er? Kunnen ze ooit terugkeren naar het ‘oude normaal’? De nodige ontwikkelingen brengen ons dichter bij het antwoord op die vragen. Vanaf vrijdag 4 juni staat 10b nieuw op Netflix.

IMDb-score: 8.2

 

Joker

Joaquin Phoenix is verantwoordelijk voor een controversiële rol als ‘The Joker’ in Joker. De rol is namelijk niet mals, de film is erg gewelddadig en naar verluidt gedroeg hij zich als een echte diva op de set. De kans is dus groot dat je vast wel eens hebt gehoord van de film. Vanaf deze week kan je hem (nog een keer) zien. We kennen de Joker natuurlijk al uit de Batman films, maar hoe heeft het zover kunnen komen? In deze film duiken we in het begin van Joker’s carrière. Een leven vol met geweld, eenzaamheid en verwaarlozing zorgt ervoor dat hij steeds meer op het slechte pad belandt, tot er geen weg terug meer is. Vanaf zaterdag 5 juni kun je de film nieuw op Netflix zien.

IMDb-score: 8.4