Riante miljoenenvilla in Best te koop op Funda

Ben jij op zoek naar een verblijf onder de dakpannen van een Funda miljoenenvilla, gelegen in een rustige en groene omgeving? Dan is dit riante landhuis misschien wel wat voor jou. De villa ligt in Best (omgeving Eindhoven) en is gevestigd in een prachtige en rustige villawijk.

De woning staat in de omgeving bekend als een echte eyecatcher en beschikt over een perceel oppervlakte van 3.284 vierkante meter. Hoewel de binnenkant van de woning je laat verrassen, heeft te buitenkant je net zoveel te bieden. De 699 vierkante meter aan wonen villa is omringd met een fantastische tuin, voorzien van architectuur aangelegde terrassen op het zuiden en westen. De oppervlakte beschikt over een prachtige fontein met water uit eigen bron en een schitterend uitzicht op de golfbaan, waar jij op je vrije dag een balletje kunt opslaan. Verder is de buitenkant van de woning voorzien van een uitgebreide buitenkeuken met wijnkoelkast en is er voldoende parkeergelegenheid voor al jouw bolides.

Funda parel: Brabantse XXL miljoenenvilla mét professionele privé kroeg en wijnkelder
Afbeelding van Funda

Betreed je de entree van de Funda miljoenenvilla, dan word je meteen voorgesteld aan de unieke lift, de ruimtelijke omgeving en de marmer belegde trap. De ruime woonkamer van de woning beschikt over hoge plafonds, grote raampartijen en veel lichtinval en bied je een mooi uitzicht op de fraaie tuin. Hoewel de villa zijn bouwjaar ligt op 1990, is de binnenkant voorzien van historisch ogende details. De keuken is voorzien van unieke aspect en een prachtig marmeren aanrecht.

Privé bar, wijnkelder en luxe fitnessruimte

Via de marmeren trappartij of lift bereik je de eerste verdieping. Deze verdieping is voorzien van een master-bedroom met eigen badkamer en ligbad en twee andere slaapkamers voorzien van regendouche. Op de tweede verdieping bevinden zich vier grote kantoorkamers, een aantal slaapkamers, een badkamer en een boven de garage gelegen gastenverblijf. Met in totaal 4 woonlagen, ontbreekt het de eigenaar niet aan de nodige ruimte en luxe. Het luxe landhuis is namelijk voorzien van een eigen fitnessruimte, wijnkelder en privé kroeg, waar jij en je beste maten jullie zaterdagavond kunnen spenderen aan de bar. Zie jij deze prachtige Funda miljoenenvilla wel zitten? Bij het kopen van deze woning moet de geïnteresseerde rekening houden met een prijskaart van €3.000.000.

Funda parel- Brabantse XXL miljoenenvilla mét professionele privé kroeg en wijnkelderFunda parel- Brabantse XXL miljoenenvilla mét professionele privé kroeg en wijnkelder Funda parel- Brabantse XXL miljoenenvilla mét professionele privé kroeg en wijnkelder

Wil jij achter meer details van deze Funda parel komen of meer afbeeldingen bekijken? Neem dan een kijkje op Funda of bekijk de afbeeldingen hieronder.

Villa Best
Afbeelding van Funda
Villa Best
Afbeelding van Funda
Villa Best
Afbeelding van Funda