Unieke miljoenenvilla in Vinkeveen staat te koop op Funda

Huizenjagers opzet. Wij kwamen onlangs een fantastische woning tegen op Funda, waar jouw hart zonder enige twijfel sneller van zal gaan kloppen. Deze woning beidt jou de mogelijkheid te wonen, te werken en recreëren vanuit een magistrale villa met een internationale allure.

Hoewel je jezelf bevindt in een oase van rust en stilte, ben je binnen enkele minuten afstand van het centrum van Amsterdam. Na een  drukke werkdag is dit de ideale locatie bij te komen in een luxe riet gedekte villa. De Funda miljoenenvilla beschikt met een perceel oppervlakte van 3.870 m², over een fraaie tuin gelegen aan het water.

Funda droom: deze miljoenenvilla aan het water staat te koop op Funda
Afbeelding van Funda

Kies jij ervoor zomers een heerlijke vaartocht te maken over de Vinkeveense plassen? Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een privé-stijger, waar jij gemakkelijk jouw sloep zou kunnen aanleggen. Naast het fantastische uitzicht over het gebied, is de woning voorzien van een heerlijk terras, buitenkeuken en buitenjacuzzi, waar jij tot zonsondergang de laatste zonnestralen nog kunt meepakken. Hoewel de buitenkant van de miljoenenvilla je aandacht doet trekken, biedt de binnenkant van het Vinkeveens optrekje je net zoveel moois. Met een woonoppervlakte van 607 vierkante meter, ontbreekt de eigenaar van de woning zich niet aan de ruimte.

Een vakantiegevoel in eigen land

Het wonen onder het rieten dak aan een van de mooiste plassen van Nederland geeft jou het ultieme vakantiegevoel in eigen land. De miljoenenvilla is naast een enorme tuin, voorzien van 14 ruime slaapkamers waarvan vijf slaapkamers en een prachtige woonkamer met veel lichtinval. Daarnaast beschikt de eigenaar over vier badkamers, een heerlijke sauna en een grote keuken voorzien van verschillende ingebouwde apparatuur. Zin om je vrijdagavond door te brengen met een goede film?

Funda droom: deze miljoenenvilla aan het water staat te koop op Funda
Afbeelding van Funda
Vinkeveen Funda
Afbeelding van Funda

Geen Probleem. Naast een fantastische sauna en unieke wijnkelder, is deze miljoenenvilla voorzien van een eigen privé bioscoop. Het leven in deze karakteristieke woning biedt jou de volledige privacy en prachtige leefomgeving. Zie jij deze prachtige woning wel zitten? Bij het kopen van deze woning moet de geïnteresseerde rekening houden met een prijskaart van €5.490.000.

Wil jij achter meer details van deze Funda parel komen of meer afbeeldingen bekijken? Neem dan een kijkje op Funda of hieronder.

Vinkeveen Funda
Afbeelding van Funda
Vinkeveen Funda
Afbeelding van Funda