Star Wars Merchandising

Star Wars merchandise is natuurlijk niks nieuws. Speelgoed, kleding of een tosti-ijzer, het is er allemaal. Er is dan ook meer geld verdiend met de merchandising dan met de Star Wars films zelf. Leip.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Galaxy Grill (@grill.galaxy)

Toen de Force Awakens uitkwam, was er in een jaar al 7 miljard dollar aan extra merchandising verkocht. Echter steelt deze Star Wars BBq wel écht de show.

De Galaxy Grill

Oké, toegegeven, de BBQ wordt gewoon op deze planeet gemaakt. Het gaat hier om de ‘Galaxy Grill’ en wordt gemaakt door een Hongaars bedrijf. Deze BBQ, gemaakt van hoogwaardig staal, is met zijn vorm van een Imperial Starfighter echt uniek te noemen. Mede dankzij een coating van hittebestendige verf is dit ding perfect voor gezellige avonden BBQ’en met je maten.

Luxe Star Wars BBQ

Met de BBQ wordt alles wat je nodig hebt meegeleverd. Er is een panadapter, een grillrooster en een houtskoolmand. De platen kunnen aan de zijkant van de gril kunnen worden ingeklapt. De platen bieden genoeg ruimte om kookgerei netjes opgeborgen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Galaxy Grill (@grill.galaxy)

Maar deze BBQ is niet alleen bijzonder vanwege zijn naam en vorm. Je kunt met dit ding op meerdere manieren je vlees bereiden. Je kunt het vlees aan het spit garen of gebruikt een bakplaat om burgers op te bakken. De force zit bij deze BBQ in de panadapter, want daardoor kan je op dit apparaat ook gewoon koken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Galaxy Grill (@grill.galaxy)

Vanwege de uitgebreide mogelijkheden van dit ding, kun je van alles op tafel zetten. Je zou zelfs een lekkere soep kunnen maken. Kortom: dit is het ideale apparaat voor je gezellige tuinfeestjes met vrienden.

Ben jij niet zo’n Star Wars fan, maar wil je wel lekker gaan BBQ’en. Je kunt er dan ook voor kiezen om zelf een stenen BBQ te bouwen. Succes grillmeister!