Funda huis aan de Prinsengracht te koop op Funda

Als het aankomt op een huis om in te wonen kijken we niet meer van veel Funda advertenties op. Eerder schreven we bijvoorbeeld al over die enorme kerk die was omgebouwd tot woonhuis, of toch wel de leipste woonboot van Nederland. Amsterdam doet het vaak goed bij deze advertenties: er zijn meer dan genoeg unieke woonlocaties te vinden. Aan de Prinsengracht van Amsterdam vind je een Funda huis dat alles behalve af is. En dat terwijl de prijs belachelijk hoog ligt.

Funda huis Funda huis

Het appartement wordt in casco staat opgeleverd

Het huis bevindt zich op eigen grond van zo’n 38m². Als tussenwoning vind je dit appartement tussen twee huizen in, waarbij je via een steeg je eigen huis kunt bereiken. Denk jij dat er alleen wat moet worden geverfd en opgeknapt als je de nieuwe inwoner wordt, dan heb je het mis. Het Funda huis wordt namelijk in casco staat opgeleverd. Dit betekent dat het wind- en waterdicht is, maar dat nieuwe eigenaren nog ongelofelijk veel zelf zullen moeten doen. Het is dus bestemd voor echte klussers.

Funda huis Funda huis

Volledig zelf verbouwen en inrichten van Funda huis

De locatie, namelijk op de Prinsengracht, maakt van het Funda huis natuurlijk een gewild huis. Dat verklaart de hoge vraagprijs voor dit ‘kippenhok’: er wordt €300.000,- gevraagd aan de toekomstige nieuwe eigenaar. Daarbij komen dan natuurlijk de hoge verbouwkosten. Je moet er maar net zin in hebben, maar één ding is zeker: de nieuwe eigenaar kan het huis volledig inrichten naar zijn eigen smaak. De 8 interieur tips voor een mannelijk en stijlvol huis komen in dat geval zeker van pas.

dakkapel Prinsengracht

Toch een paar mooie eigenschappen

Naast de toplocatie, bezit het huis ook een groot dakvenster. Hierdoor komt er veel zonlicht naar binnen. Ook vind je een entresol in het appartement. Bekijk de advertentie en beoordeel zelf hoe jij dit huis in stijl zou inrichten.