Industriële look

Er zijn een tal van verschillende interieurstijlen. Wil je een interieurstijl die parallel staat met mannelijkheid? Kies dan voor de industriële look. Kies voor robuuste materialen als onbewerkt hout en ruw metaal en laat deze op verschillende plekken terugkomen. Een metalen hanglamp en bijzettafel en een ongeraffineerde eettafel passen perfect bij deze interieurstijl.
|

Donkere kleuren

Passend bij de industriële interieurstijl zijn donkere kleuren. Stel je kleurenpalet samen met daarin donkere tinten als grijs, bordeauxrood of zwart. Het vergt wat lef, maar wanneer je het juist doet pakt het goed uit.

|

Minimalisme

Durf je het toch niet helemaal aan om enkel donkere tinten te gebruiken? No worries. Met een minimalistisch interieur kun je ook toffe resultaten creëren. Kies voor witte muren met een betonnen vloer als basis en borduur daar op voort. Vergeet niet een kleine hoeveelheid warmte te creëren met donker hout en leer bijvoorbeeld.

|

Nonchalant

Geen strakke lijnen en super stijlvolle woonaccessoires. Ga nonchalant om met je interieur en kies voor onafgewerkte details. Niet al je details hoeven op en top weggewerkt te zijn. Het is juist tof om een deel van je bakstenen muur terug te laten komen of niet geschilderde ventilatiebuizen aan je plafond te tonen.

|

Mannelijke accessoires

Jouw interieur moet aantonen dat er een man woont. Dit laat je zien door middel van de vetste accessoires en gadgets. Een Peaky Blinders-achtige drankkast/bar cart met de lekkerste whisky’s, een pinball automaat en een enorme tv maken jouw interieur echt af. Schaf een Google Home aan met bijpassende elektronica zodat jij alles vanaf je luie stoel kunt regelen. Wat heb je nog meer nodig?

|

Eyecatcher

Kiezen voor één uitgangspunt in je interieur is succesvol. Een grote eyecatcher moet iets persoonlijks zijn. Iets waar jij als man trots op bent. Een fiets aan muur, eerder genoemde drankkast of grote canvas van een herinnering zijn goede voorbeelden.

|

Comfort

Beentjes omhoog, tv aan en met een biertje een goede serie kijken, heerlijk. Hiervoor is een comfortabele bank of stoel essentieel. Bezoek woonwinkels en ga testen. Kies een bank of stoel waar jij heerlijk op neer kunt ploffen en genieten van je vrije dag.

|

Privacy

Last but not least: privacy. Niets irritanter dan voorbijlopende gluurders. Zorg daarom voor goede raamdecoratie. Jaloezieen met privacysluiting of verduisterende gordijnen kant en klaar zijn perfect om de nodige privacy te bewaren. Wil je, vooral in de woonkamer, de lichtinval bewaren? Kies dan voor een inbetween gordijn.
|

Kortom: interieur is niet suf of vrouwelijk. Met de bovenstaande tips maak jij indruk op je vrienden en omgeving.