Fikse korting op de villa van Gordon

Een tijd geleden schreven we nog over Gordon die een dikke korting gaf op zijn villa. De villa kostte destijds 3.250.000 euro en Gordon wilde in eerste instantie absoluut niet onder de grens van de 3 miljoen zitten. Toch besloot hij de villa af te prijzen tot een bedrag van 2.950.000 euro. Een aardige prijsdaling.

Eerder dit jaar dacht hij de villa verkocht te hebben voor een bedrag van 2.900.000 euro, maar niets bleek minder waar. Helaas kon de koper dit bedrag toch niet ophoesten en nu staat de villa voor de zoveelste keer weer in de verkoop. In de jaren 2013, 2016, 2017 en 2020 deed Gordon ook al een poging tot verkoop, maar dit deed hij zonder enig succes.

villa van gordon te koop funda

We weten natuurlijk allemaal dat Gordon bezig is met zijn emigratie naar Dubai, dus wij snappen heel goed dat hij het stulpje kwijt moet. Hij heeft natuurlijk ook nog een penthouse in Amsterdam. Hierin kan hij verblijven op de momenten dat hij ons kikkerlandje weer komt bezoeken.

De vraagprijs op Funda gaat weer omhoog

Of de verkoop van zijn villa invloed heeft op zijn emigratieplannen, is niet helemaal duidelijk. Maar het lijkt erop dat het niet veel uitmaakt, aangezien hij de prijs weer omhoog heeft gegooid naar het oude bedrag van 3.250.000 euro. Waarom Gordon dit precies gedaan heeft, weten we niet.

Het is niet heel gek dat Gordon zoveel vraagt voor zijn villa. Deze villa is wel een aardig pand, zowel van binnen als van buiten. Het is een woonoppervlakte van 429 vierkante meter en heeft acht kamers in totaal, twee badkamers, drie aparte toiletten, twee ligbaden en twee douches. Er zit een zwembad bij en we zien zelfs een bioscoop. Mocht je geïnteresseerd zijn, het huis staat nog steeds op Funda voor een bedrag van 3.250.000 euro. Help jij Gordon er vanaf?

Hieronder meer foto’s van de villa van Gordon:

luxe keuken villa

funda blaricum te koop villa luxe

Mocht je benieuwd zijn naar het stulpje van Gordon is Dubai? Dit is zijn bizar luxe appartement dat hij huurt voor 40.000 euro per maand.