Frans Duijts verwent zichzelf met een nieuwe auto

Helemaal uit je dak gaan op een zaterdagavond samen met je beste maten, onder het genot van een ijskoud biertje? Daar ben je bij zanger Frans Duijts op het juiste adres. In plaats van de boel op stelten te zetten in kroegen of op feestlocaties, werden afgelopen weekend naar verwachting de nodigde champagneflessen gedronken in huize Duijts. Hoe bekendheden als Patty Brard hun mening volmondig uitspraken dat ze dachten dat de zanger in een midlife-crisis zou zitten, leek hij hier zich hier niet zo druk om te maken. Frans Duijts kan zijn geluk niet op en deelde zondag de exclusieve beelden van zijn nieuwe auto op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frans Duijts (@fransduijts.official)

Met als caption “Na een weekend proefrijden toch besloten om m’n droom te verwezenlijken! Aan komende week krijg ik deze @mclaren op naam…”, reageerde fans en collega’s over het algemeen ontzettend positief. Zanger Tino Martin en influencer/bedrijfseigenaar DutchPerfomante lieten weten trots te zijn op de zanger en wensen hem veel veilige kilometers toe.

Check een video van de wagen hieronder:

 

McLaren 570s Spider

Vol trots liet Frans afgelopen weekend aan de buitenwereld weten, dat hij dan eindelijk zijn jongensdroom heeft mogen verwezenlijken en goede vriend en chef-kok Herman den Blijker was maar al te graag van de partij. BekendeBuren deelde de beelden van de wagen, waar de volkszanger naar verwachting zomers heel wat wegen zal gaan trotseren met zijn nieuwe cabrio McLaren 570s Spider, die beschikt over een topsnelheid van maar liefst 328 km/u. Net als de McLarens in de formule 1 is de 570s Spider gebouwd van koolstofvezel en met zijn sportieve aspecten een absoluut racemonster. Met een prijskaartje van €287.185 euro, voldoet de auto van Frans Duijts aan al zijn wensen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frans Duijts (@fransduijts.official)

Ben jij benieuwd hoe de volkszanger zijn dromen kan verwezenlijken, ondanks het minder kunnen optreden in deze tijd? Lees dan ook over het salaris en vermogen van Frans Duijts.