De carrière van Tino Martin

De echte naam van Tino Martin is Eduard Martinus (Tinus) Kattenberg. Hij is 36 jaar oud en een bekend Nederlands artiest. Dit was niet altijd het geval. Het nummer Jij liet me vallen (2014) bleek een echte hit en zorgde voor de definitieve doorbraak van Tino Martin. Daarna werd de single Toch zal ik altijd aan je denken miljoenen keer gestreamd in een korte periode. 2015 was ook een succesvol jaar voor Tino. Hierin nam hij onder andere een duet op met Dries Roelvink dat uit werd gebracht onder de naam Plaatje van een vrouw. Ook trad hij op met zijn eigen show in Amstelveen. In 2015 was hij de meest geboekte artiest. Later heeft hij nog in een uitverkocht Carré en Ziggo Dome opgetreden en deed hij mee aan het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen. Ook won hij in 2016 de Edison popprijs.

Feestje 🎈🚀

Geplaatst door Kimberley Kruiter op Vrijdag 23 juni 2017

Tino Martin en Kimberley waren tijdelijk uit elkaar

Tino en Kimberley hadden al een tijdje een relatie toen ze eind augustus van 2019 besloten uit elkaar te gaan. Toentertijd gaven ze als reden dat het privéleven en werk moeilijk te combineren was. Ze waren beiden druk en hadden nog maar weinig tijd voor elkaar over, wat tot wrijving leidde. Tino Martin was niet gelukkig na de breuk tussen hem en Kimberley. Gelukkig hervond het stel begin dit jaar de liefde weer en zijn ze weer een setje. Tino Martin geeft aan erg gelukkig te zijn en spreekt zelfs over trouwen.

De vriendin van Tino Martin: Kimberley Kruiter

De vrouw waar het om gaat is Kimberley Kruiter. Ze is zes jaar jonger dan Tino. Haar vader is erg actief in de horeca en is eigenaar van meerdere cafés. Zelf is Kimberley nu de eigenaar geworden van het café Tante Roosje. Nadat zij en Tino weer bij elkaar zijn, wonen ze ook weer samen. Wij hebben nog een aantal foto’s van Kimberley Kruiter voor je klaargezet:

View this post on Instagram

De vrouw van mijn dromen ben jij😍 #alles

A post shared by Tino Martin (@tinomartin01) on

View this post on Instagram

Super veel zin om iets leuks te doen…

A post shared by Tino Martin (@tinomartin01) on