Trouwlocaties

Soms ben je op zoek naar net dat beetje extra, heerlijk in de zon ergens op een parel witstrand op de Malediven. Dat levert unieke en mooie plaatjes op. Aangezien je van plan bent niks te besparen op je trouwlocatie, hebben wij de vijf mooiste trouwlocaties op een rijtje gezet!

1. Santorini

Iedereen heeft hier wel eens een foto van voorbij zien komen, de prachtige witte huisjes op de heuvels van het Griekse eiland. Eén van de mooiste locaties op de wereld. De eindeloos mooie en tekende witte huisjes met kenmerkende blauwe daken, met uitzicht op de glinsterende oceaan. Hoe heerlijk is dit uitzicht wanneer jij je gelofte aflegt aan je toekomstig vrouw. Genoeg mooie plekken op nog geen drie uur vliegen.

trouwlocaties
Foto Instagram: lostinlove_photography

2. Saint lucia, Caribbean

Als de verloren stad Atlantis opnieuw zou opduiken uit zijn waterige diepten, zou hij waarschijnlijk op Saint Lucia lijken. Wit vulkanisch zand, water als saffier, hoge bergen en prachtige watervallen, maken dit de trouwdroom van elke strand- en natuurliefhebber. Kijk eens op het Ladera Resort in Saint Lucia. Op 1000 meter boven de Caribische Zee ligt dit resort op een UNESCO-werelderfgoedlocatie. Een trouwlocatie in zijn puurste vorm. Eenmaal geweest wil je hier waarschijnlijk nooit meer weg.

trouwlocaties
Foto Instagram: laderaresort

3. Toscane

Midden in Italië ligt de prachtige regio van Toscane. Een plek met vele mogelijkheden om de perfecte trouwlocatie te vinden. Ga naar één van de vijf steden van Cinque Terre of ga naar een van de vele mooie gebouwen in de heuvels van Toscane. Tussen de heerlijke wijngaarde ben je in ieder geval op de goede plek voor je feestje. Italianen weten hoe ze iets feestelijks en lekkers moeten maken, dus dat zit wel goed. Niks om je zorgen over te maken als je ergens in Toscane trouwt!

trouwlocaties
Foto Instagram: lostinlove_photography

4. Marrakesh

Deze voormalig keizerlijke stad van Marokko is omringd door levendige kleuren, exotische bezienswaardigheden en smaken waar de Italianen nog jaloers op zijn. Als een schatkamer van architectuur, is deze Islamitische stad een prachtige achtergrond van jullie trouwdag. Selman Marrakesh is een resort aan de voet van het Atlasgebergte. Vervoer je gasten op prachtig witte Arabische paarden naar een nieuwe wereld, waar je op steenworp afstand van de Rode Woestijn je geliefde het jawoord geeft.

trouwlocaties
Foto Instagram: selmanmarrakech

5. Amalfi kust

Italië staat bol van prachtige romantische locaties. Wanneer je huwelijksdromen bestaan uit sprankelend blauw water, steile kliffen versierd met exotische bloemen en een perfecte zomerdag, dan is de Amalfi kust jullie trouwlocatie. Deze 50 kilometer lange kustlijn, bied je vanuit elke hoek het perfecte beeld om te trouwen. Een ogenschijnlijk eindeloze rij van glinsterende eilanden zorgen voor de meest onvergetelijke ervaring in jouw leven. Breng jullie geloften uit aan elkaar, voordat je dineert met een maaltijd van de heerlijkste zeevruchten en de bekendste Limocello van Amalfi.

trouwlocaties
Foto Instagram: lostinlovephotography

De bovenste trouwlocaties zullen jullie huwelijk ongetwijfeld tot een succes maken.

Mocht je willen trouwen, maar vanuit traditie dit liever doen bij het landhuis waar ook je ouders getrouwd zijn? Dan kan jij je vriendin in ieder geval op één van de mooiste plekken ter wereld ten huwelijk vragen!