Keer op keer lach je om haar domme grappen, de twinkeling in je ogen als je haar ziet, het gemis wanneer ze er niet is, je kunt niet meer zonder haar! Dus wordt het tijd om haar op een unieke wijze ten huwelijk te vragen.

1. Huwelijksaanzoek: Great Barrier Reef, Australië

Een plek zo adembenemend als het Great Barrier Reef kom je zelden tegen. Lekker met je geliefde aan het duiken of snorkelen. Terwijl jullie naar al het moois kijken, vraag jij jouw geliefde ten huwelijk. Te midden van de mooiste vissen en koraalriffen ter wereld, moet je wel een hele knappe zijn om dan nog ‘nee’ te durven zeggen.

Huwelijksaanzoek MAN MAN

2. Rome, Italië

Voor elke vrouw de natte droom, op de Vespa door de straten van ‘de eeuwige stad’ rijden. Menig vrouw is hiermee bekend door de film Roman Holiday, waar Audrey Hepburen en Gregory Peck dit deden. De vele artistieke pleintjes, de oever van de Tiber en de felle lichten van de stad. Een stad zo veelzijdig en vol geschiedenis, daar zijn er maar weinig van. Na een heerlijke dag, loop jij hand in hand met je toekomstige vrouw richting het Sint-Pietersplein, waar je vervolgens stopt om haar hand te vragen.

Huwelijksaanzoek Rome

3. Huwelijksaanzoek: Kaapstad, Zuid-Afrika

Kaapstad is een van de mooiste plekken in de wereld, vooral de Tafelberg is prachtig. Of jullie nou zijn gaan lopen of met de kabelbaan naar het topje zijn gegaan, een mooier uitzicht kunnen jullie je niet wensen. Dankzij het adembenemend uitzicht over Kaapstad, zal je grote liefde dit nooit meer vergeten.

Huwelijksaanzoek MAN MAN

4. Noorderlicht, Scandinavië of IJsland

Een natuurlijk fenomeen, dat wij allemaal wel kennen van de adembenemende foto’s. Wanneer de avond valt, heb je kans dat het Noorderlicht de lucht verandert in een heus kleurenspektakel. Daar sta je dan met je geliefde van te genieten en hoewel zij denkt dat het niet mooier kan, had zij het mis. Want precies op dat moment ga jij op je knieën voor haar en wordt dit een onvergetelijke ervaring! Beste periode om dit te doen is tussen september en april.

Huwelijksaanzoek MAN MAN

5. Huwelijksaanzoek: op een onbewoond eiland, Maladiven

Helemaal alleen met zijn tweeën op een onbewoond eiland, waar de stranden witter zijn dan de tanden van Gerard Joling en de zee blauwer is dan jij je kan bedenken. Een plek zo rustgevend, mooi en adembenemend is dan ook de perfecte plek voor een huwelijksaanzoek!

Huwelijksaanzoek

 

De eerste stap is gezet, alleen nu moet je er nog voor zorgen dat jullie gelukkig blijven tijdens jullie huwelijk. Daarom hebben wij enkele tips op een rijtje gezet, die je overigens ook kan gebruiken als je niet getrouwd bent!