Frans Duijts is een populaire Nederlandse volkszanger

De 43-jarige Frans Duijts is vaak de koning van de kroeg. En dat is niet helemaal onterecht, want de man heeft al zoveel nummers gemaakt die in de clubs lekker aanslaan. Natuurlijk is zijn bekendste hit Jij denkt maar dat je alles mag van mij, maar ook Alles met je delen en Lieveling mogen in de meeste kroegen niet in de database ontbreken.

Dat Duijts een gat in de markt heeft gevonden en er verdraaid goed in is, mag inmiddels wel duidelijk zijn. Maar als je de cijfers zometeen ziet, kom je er ook achter dat hij er flink mee weet te cashen.

Het vermogen van Frans Duijts

Frans Duijts weet met zijn carrière als volkszanger heel wat geld te verdienen. Natuurlijk ontvang hij geld van de platenmaatschappij voor het uitbrengen van nummers en albums, maar het meeste geld ontvangt hij toch wel van Buma/Stemra. Dit bedrijf zorgt ervoor dat elke kroeg, discotheek en radiozender die het nummer afspelen geld betalen voor de rechten van Frans zijn nummers.

Frans Duijts vermogen

Natuurlijk verdient hij normaal ook nog ontzettend veel geld met optreden. Zo stond hij vaak op grote festivals en feesten en kon hij er in elke kroeg wel een groot feest van maken. Al met al heeft de zanger al een flink vermogen opgebouwd: geschat is dat hij 1,8 miljoen euro op zijn rekening heeft staan.

De concurrenten van de volkszanger

Ook al is 1,8 miljoen euro écht al veel, tóch halen sommige concurrenten in de artiestenwereld hem in wat betreft vermogen. Zo heeft Ali B een vermogen van 2,5 miljoen euro, Gordon rond de 7 miljoen euro en heeft Gerard Joling maar liefst 12 miljoen euro op zijn rekening staan. Frans heeft overigens wel wat geld uitgegeven, dus in liquide middelen heeft hij absoluut nog wat zitten. Hij kocht ooit een duur huis in Tiel en kocht onlangs deze McLaren 570s Spider.