Enzo Knol heeft een voorliefde voor auto’s

De naam is je waarschijnlijk niet geheel onbekend. De 29-jarige Enzo Knol is één van de bekendste influencers en YouTubers van Nederland. Enzo heeft inmiddels 2,66 miljoen volgers op zijn YouTube-kanaal en ook op andere social media platformen blijft hij populair. Ook op Instagram tikt hij bijna de 2 miljoen volgers aan.

Dat er veel geld verdiend kan worden met het maken van YouTube filmpjes is allang geen geheim meer en dat blijkt ook uit het vermogen en salaris van Enzo Knol. Het hebben van veel geld en een online-imperium biedt ook veel mogelijkheden. Zo heeft hij al een aantal jaar een Lamborghini Urus die hij om de zoveel tijd weer in een andere kleur laat wrappen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

Hij kocht de droomauto van zijn vriendin Myron Koops

Als je zoveel verdient als Enzo Knol kun je het ook aan iemand anders besteden. Dit deed hij door onlangs weer een nieuwe auto te kopen maar dit keer niet voor hem zelf. Enzo Knol kocht een Porsche Boxter 25 (haar droomauto) voor zijn vriendin Myron die, heel toepasselijk, 25 jaar werd. Na eerst naar een andere auto gekeken te hebben kwam Enzo toch bij dit pracht model terecht. Hij noemt de wagen die het daadwerkelijk is geworden in zijn nieuwste vlog ‘briljant’ omdat het perfect aansluit bij Myrons verjaardag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KP Active (@kp_active)

Enzo Knol en zijn relaties

Enzo Knol heeft voor zijn relatie met Myron een hele lange tijd een relatie gehad met Dee van der Zeeuw. Zij verscheen vaak in de video’s van Enzo en werd daardoor zelf ook een bekend gezien in de influencer wereld. Toch liep deze relatie stuk en nu heeft Enzo alweer een tijdje een nieuwe vriendin, Myron Koops.

Myron is voor een lange tijd schaatsster geweest maar dit maakte haar naar eigen zeggen niet meer gelukkig. Ze ontmoette Enzo Knol en sindsdien zijn de twee samen. Myron zit dan ook vaak in de video’s van Enzo en daarin is te zien dat ze toffe dingen doen. Nu heeft ze ook nog eens een prachtige auto van hem gekregen. Hopelijk staat het geluk hun bij en zullen we ze nog lang samen zien.

Ben je nou benieuwd geworden naar de andere aankopen van Enzo Knol? Bekijk dan maar eens het landhuis van Enzo Knol.