Temptation Island: Love or Leave

In het originele concept van het programma Temptation Island gaan vier koppels de zogenaamde ‘ultieme relatietest’ aan. Zij doen dit door twee weken lang, gescheiden van elkaar, door te brengen in een prachtige villa met loslopende verleiders voor de vrouwen en verleidsters voor de mannen. Het is hierbij de bedoeling dat de koppels trouw aan elkaar blijven.

Maar je snapt het al, je kunt niet controleren wat de ander doet en het test dus vooral het vertrouwen in elkaar. En dit leidt natuurlijk tot heerlijke drama. Om de drama nog meer te optimaliseren is er sinds 2020 een andere versie van het programma te zien: Temptation Island: Love or Leave. In het originele concept wordt er aan de koppels meegegeven dat ze eigenlijk geen fysiek contact met anderen mogen hebben (terwijl de verleiders juist deze opdracht krijgen) maar bij Love or Leave wordt deze boodschap niet meegegeven. De nadruk ligt bij Love or Leave juist meer op de daadwerkelijke relatie en niet de fysieke aantrekkingskracht. De koppels worden volledig los gelaten om te doen wat ze willen waardoor de focus van het programma echt op de liefde komt te staan.

Verleidster Fleur

Fleur is dus een van de verleidsters van Temptation Island: Love or Leave seizoen 3. De 21-jarige Fleur komt uit Alkmaar en is nog maar vijf maanden single. Ze heeft wel aangegeven eigenlijk een relatie-persoon te zijn en ervan houdt om verliefd te zijn. Ze is dan ook echt op zoek naar de ware. In haar profielomschrijving staat namelijk dat ze niet snel verliefd wordt en pas een relatie wilt als ze het idee heeft dat iemand de potentie heeft de ware te zijn.

Fleur heeft lang donker haar en een tattoo-sleeve. Een opvallende verschijning dus. Maar is ze dat altijd geweest? In een foto van LoveReality op Instagram is te zien dat ze er vroeger erg anders uitzag. Als jong meisje was ze namelijk blond! Op de foto is te zien dat ze super schattig was en dat ze toch eigenlijk niet heel erg verandert is als je goed kijkt. Ze heeft natuurlijk nog veel jaren te gaan maar dat komt vast goed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Het verband met Cleo en Antonio

In deze editie van het programma is er eigenlijk een soort driehoek-verhouding aan de gang tussen het koppel Cleo en Antonio en verleidster Fleur. Fleur en Cleo hebben namelijk verteld dat het tussen hen niet zo goed ligt. Dit komt volgens Fleur doordat Cleo in het verleden ruzie met haar heeft gezocht vanwege een ex. Op het moment van het conflict had Fleur gewoon een andere vriend en de ex in kwestie was uit een relatie van toen ze vijftien jaar was. De relatie tussen Fleur en Cleo ligt dus niet helemaal lekker. Fleur en Antonio zijn echter een ander verhaal want zij hebben vroeger een relatie gehad. Hoe dit gaat aflopen blijft nog maar de vraag.

Ben je benieuwd hoe andere deelnemers van Temptation Island: Love or Leave er vroeger uitzagen? Check dan hier hoe René er vroeger uit zag!