De Toppers in Concert

Voor de mannen van de Toppers kan het niet roze en glinsterend genoeg. Inmiddels is wel al duidelijk dat deze mannen een gigantische grote fanbase hebben die allemaal massaal naar het jaarlijkse feest komen: de Toppers in Concert.

De tickets zijn best prijzig, maar daar krijg je ook flink wat confetti, glitters en prachtige medleys van allerlei wereldsterren voor terug. Maar wat verdienen deze sterren zelf nou aan dit concert? En hoeveel geld harken ze individueel bij elkaar met andere activiteiten? Beter gezegd: wat is het salaris van de Toppers?

Hoe rijk zijn De Toppers

Wat verdienen de Toppers?

Tot 2011 was Gordon óók onderdeel van de Toppers. Naar eigen zeggen verdiende hij daar jaarlijks 800.000 euro mee, maar die inkomsten heeft hij laten varen. Maar nu weten we wel hoeveel de mannen ongeveer in hun zak kunnen steken nadat ze een aantal dagen in de Arena hebben gestaan.

Het salaris en vermogen van René Froger

In 2017 werd het vermogen van René Froger op een bizar bedrag van 10 miljoen euro geschat. Niet gek overigens, want Froger heeft naast zijn rol als Topper ook nog andere inkomsten. Zo heeft hij een twee eigen B.V.’s en zit hij in vastgoed. Overigens woont hij zelf ook wel fijn: hij heeft een villa in Blaricum én kocht hij een appartement in Zaandam. Deze woningen zijn allebei al flink in waarde gestegen, aangezien hij deze al een geruime tijd in zijn bezit heeft.

Het salaris en vermogen van Gerard Joling

De inmiddels 60-jarige Gerard Joling loopt dit jaar 350.000 euro mis door de gecancelde optredens. Toch hoeft hij zich geen zorgen te maken over het geld. In 2018 werd zijn vermogen op 15,6 miljoen euro geschat. Dat was een aantal jaar geleden nog evenveel als René, maar hij heeft goede zaken gedaan en daardoor gaat het Gerard voor de wind. Hij is sinds 2015 ook eigenaar van een villa in Aalsmeer met een waarde van 1.150.000 euro. Dus als het ooit écht slecht gaat met het geld, kan hij zijn villa nog altijd in verkoop zetten.

gerard joling toppers

Het salaris en vermogen van Jeroen van der Boom

Over een villa verkopen gesproken: Jeroen van der Boom verkocht onlangs zijn villa met een winst van ruim één miljoen euro. Jeroen van der Boom is wel de minst welvarende Topper, want zijn vermogen wordt geschat tussen de 2 en de 4 miljoen euro. Daardoor is het voor Jeroen ook wel de grootste teleurstelling dat het concert een tijd niet doorging.

Het salaris en vermogen van Jan Smit

Hij kwam eigenlijk pas vrij recent bij de Toppers en hij moet nu alweer een jaar overslaan door de afgelaste concerten. Gelukkig presenteert hij nog naast zijn zangcarrière en daarmee heeft hij al flink wat geld weten te verdienen. Overigens doet Jan nog veel meer: hij is platenbaas, voetbalbestuurder, ontwerpt fietsen, zit in vastgoed en is model bij een brillenmerk. Ook door zijn werkzaamheden bij The Voice of Holland verdient hij zo’n 500 duizend euro per jaar. Met dat alles bij elkaar heeft hij nu al een geschat vermogen van 13 miljoen euro.

jan smit toppers