Jeroen van der Boom

De 48-jarige zanger Jeroen van der Boom woonde een aantal jaren gelukkig in het Gooi, maar daar komt binnenkort dan echt verandering in. Eerst haalde hij zijn woning uit de verkoop. Volgens geruchten zou Jeroen de woning weer uit de verkoop hebben gehaald omdat zijn huwelijk weer wat beter liep. Maar nu is er dan toch een onverwachte wending in het verhaal: de woning werd onlangs verkocht, met een behoorlijk dikke winst voor van der Boom.

jeroen van der boom 1

Eén van de meest luxe villa’s in Blaricum

De villa heeft een bizar groot woonoppervlakte: maar liefst 511 vierkante meter. In totaal zijn er 12 kamers in de villa te vinden, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers. Genoeg ruimte dus om je gezin te kunnen uitbreiden, of om met je complete vriendengroep in te kunnen overnachten. De woning ziet er van binnen én van buiten precies uit zoals je de woningen in het Gooi wel vaker ziet: heel modern maar toch met een gezellige uitstraling. Daarnaast zit er een flinke lap grond bij, waardoor de nieuwe bewoner genoeg privacy heeft en geen last kan hebben van de wegen rondom de woning.

Natuurlijk zit er bij de woning een flink oprijlaan waar de nieuwe bewoner al zijn luxe wagens kwijt kan. In de tuin vind je zelfs een voetbalveldje en een trampoline. Het enige dat ontbreekt is een zwembad, maar er is nog genoeg ruimte over in de tuin om er een te plaatsen.

jeroen van der boom slaapkamer jeroen woning

Jeroen van der Boom verkoopt met flinke winst

De ruime woning is natuurlijk niet goedkoop geweest, dus heeft Jeroen van der Boom ervoor gekozen een hypotheek op te vestigen. Toen hij het huis kocht, was deze 2,5 miljoen euro. De woning is nu verkocht voor 3,5 miljoen euro, dat betekent dus dat de zanger ruim 1 miljoen euro winst heeft gemaakt. De nieuwe eigenaar trekt er in mei 2021 pas in, dus Jeroen heeft nog genoeg tijd om al zijn spullen te verhuizen naar Amsterdam, waar zijn nieuwe woning is.

keuken