Signalen dat zij via WhatsApp met jou aan het flirten is

Ons datingsleven speelt zich veel online af. Via een dating app kan het zomaar zijn dat je een leuke meid leert kennen. Hebben jullie eenmaal nummers uitgewisseld, dan verplaatst jullie contact zich naar WhatsApp. Het kan lastig zijn om zo voor een eerste date, of tussen jullie dates, precies in te schatten of zij je leuk vindt. Dit zijn echter signalen dat zij via WhatsApp met je flirt.

1. Jullie hebben veel contact

Een duidelijk signaal dat het goed zit qua WhatsApp is de mate waarin jullie met elkaar praten. Worden er niet meer dan een paar appjes per dag uitgewisseld, dan is ze zichtbaar niet veel met je bezig. Krijg je bij het opstaan al een reactie en reageert ze snel als jij iets terugstuurt? Dan kan het zomaar zijn dat ze via Whatsapp met je flirt.

2. Ze geeft je complimenten

Net als in het echte leven, is het natuurlijk ook veelzeggend als ze jou via WhatsApp complimenteert. Dat kan van alles zijn: een compliment over je uiterlijk, waardering die ze uitspreekt over een date of een heel ander soort compliment waarmee ze je laat weten van je onder de indruk te zijn.

3. Ze stuurt foto’s of geluidsopnames

Stuurt ze veel selfies of andere foto’s en zitten er naast haar normale berichten ook (lange) geluidsopnames? Het kan zomaar zijn dat dat de manier is waarop zij via WhatsApp met jou flirt. Zo is het contact tussen jullie namelijk levendig en persoonlijk.

flirten met oogcontact maken hoe

4. Ze stelt je vragen

Zeker in het begin weten jullie nog niet veel van elkaar. Blijft het vooral bij oppervlakkige gesprekken of stelt ze je ook oprechte vragen? Indien dat laatste het geval is, dan kan dit een signaal zijn dat ze nieuwsgierig naar je is en het liefste zo veel mogelijk van je laat weten.

5. Ze gebruikt bepaalde emoticons

Een hele rits emoticons kan dan weer wat kinderachtig of overdreven overkomen, maar soms zegt een bepaalde emoticon nét wat meer dan opmerkingen die ze normaal niet snel zou maken. Let ook op welke jij gebruikt. Een knipoog via WhatsApp kan bijvoorbeeld veelbetekenend zijn.

Nu je háár manieren herkent, is het ook tijd om zelf aan de slag te gaan. Check daarvoor de tips om te flirten via WhatsApp.