Nieuw op Netflix: nieuwe film en series in week #34

Eén ding is duidelijk: we hoeven ons met Netflix niet te vervelen. Naast de honderden uren aan beeldmateriaal die al online staan, komen er ook elke week weer nieuwe films, series en documentaires bij. Terwijl we op binnenkomers zoals Undercover seizoen 2 nog even moeten wachten, zijn er deze week al een aantal namen die we nieuw op Netflix kunnen verwachten.

High Score

Er zijn een groot aantal documentaires te vinden op Netflix. Denk hierbij vooral aan true crime documentaires zoals Fear City of de schokkende docu over Jeffrey Epstein. Deze documentaire neemt ons mee in de wonderlijke wereld van games. Van de allereerste computerspellen tot het huidige landschap van moderne games en grote spelcompetities. Deze ‘trip down memory lane’ is vanaf woensdag 19 augustus nieuw op Netflix te zien.

 

Biohackers

Synthetische biologie lijkt misschien niet het meest spannende onderwerp voor een serie, maar niets is minder waar. We volgen een beginnende studente aan een serieuze universiteit. Daar komt ze in aanraking met de wonderlijke wereld waarin de natuur en technologie samenkomen. Al gauw wordt duidelijk dat de slimme studente niet voor niets voor deze studie heeft gekozen. Ze draagt een groot geheim met zich mee, wat alles te maken heeft met haar tweelingbroer en de bikkelharde docente waar ze voor gaat werken. Vanaf donderdag 20 augustus staat Biohackers nieuw op Netflix.

 

A Star Is Born

Elke film met Bradley Cooper in de hoofdrol lijkt een succes te worden. Denk bijvoorbeeld aan American Sniper of Silver Lining’s Playbook. In deze film, die vooral vanwege de muziek kon rekenen op groot succes in Amerika, speelt Cooper een countryzanger. Hij neemt het aanstormende talent Ally onder zijn rekening, maar ondertussen worstelt hij zelf steeds meer met verslavingen. Zoek jij nog een goede film voor een romantische avond met je vriendin, dan kan A Star Is Born zomaar eens de juiste keuze zijn. Vanaf donderdag 20 augustus is de film nieuw op Netflix te zien.

 

Hoops – seizoen 1

Gelukkig valt er deze week weer genoeg te lachen. Het eerste seizoen van Hoops gaat over basketbalcoach Ben die voor een zware uitdaging staat. Zijn team presteert onder de maat. Van de ouders van zijn spelers tot de directrice van de school en zijn vader die een basketballegende is: iedereen heeft een mening over het team en over Ben persoonlijk. Dat zorgt voor de nodige hilarische taferelen. Vanaf vrijdag 21 augustus staat Hoops nieuw op Netflix.