Nieuw op Netflix: films en series in week #30

Ben jij een echte fan van hilarische series? Wellicht zet jij eerder een bloedstollende horrorfilm aan, of kies je voor een combinatie. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat: Netflix heeft jouw voorkeur opgenomen in haar assortiment. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat een abonnement waarschijnlijk duurder gaat worden. In de aankomende week zullen er wederom nieuwe films en series door Netflix worden toegevoegd. Verwacht deze week spannende content, maar ook hilarisch beeldmateriaal. Dit is wat je in week 30 nieuw op Netflix kunt verwachten aan films en series.

Signals – seizoen 1

Deze Poolse serie kwam in 2018 al uit in Polen en verschijnt deze week uiteindelijk ook nieuw op Netflix. We volgen een politiecommissaris die met een verdachte moordzaak te maken krijgt. De moordzaak die hij op moet lossen vertoont namelijk gelijkenissen met een andere moord, die 10 jaar eerder werd gepleegd. Gaat het hier om dezelfde moordenaar? En zullen er nog meer slachtoffers vallen? De trailer houdt het nogal vaag, maar het plot heeft ons nu al in z’n greep. Zet 22 juli maar in de agenda.

 

Norsemen – seizoen 1

Er zijn weinig series zo spannend en vet als Vikings. Gelukkig maar dat de spin-off Valhalla momenteel wordt geproduceerd. De serie Norsemen belooft een parodie te worden van de serie over de woeste Vikingen. In Norsemen zijn de mannen vooral klunzig, onhandig en nogal wereldvreemd. Het zorgt voor de ene na de andere scène waarin droge humor de boventoon voert. Vanaf woensdag 22 juli staat de serie nieuw op Netflix.

 

Zombieland: Double Tap

Het eerste deel in de Zombieland-reeks staat terecht in de Top 10 beste horrorfilms op Netflix. Ook het tweede deel kan daar zomaar eens bijkomen, als we de trailer moeten geloven. De film is een mix tussen komedie met horror en gaat over een groep overlevers van een zombie-apocalyps. Tien jaar na het eerste deel moeten ze het opnemen tegen een nieuw soort zombies én tegen hun eigen gevoelens voor elkaar. Zodra Zombieland: Double Tap vanaf donderdag 23 juli nieuw op Netflix staat, weten wij wat we opzetten.